Polska Polityka Narkotykowa - Łamanie praw człowieka przez władzę podczas łapanek, przesłuchiwań i przeszukiwań. Kilka słów z realności
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Dzien 91. 54 od przełączenia na kwitnienie. Jest bardzo dobrze. Jest jeszcze sporo przezroczystych. Takze sam sie boję jezeli to jeszcze puchnie 🤣😅 -
Przez KushSensei · Opublikowano
Bracie, wyjaśnij jasno bo kompletnie nie wiem o co chodzi. Zmieliłem w płynku do suszu i to siałem najpierw na sicie potem na grubym sicie znow te drobnote na sito. I tak zrobiłem hasz i dwie inne gradacje. Mam to zmielić i co zrobic bo kompletnie nie wiem o co chodzi. -
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 kumpluś pudełeczka po jogurtach polecam😉 i z fartem trzymam kciuki 👍 👊 Jak będziesz chciał je trenować to zapraszam po poradę jak nie będziesz czegoś wiedział. -
Zobacz jak rośliny wyglądają po 19 dniach tą największa AK 47 później auto Mazar 17 dzień i maluszki 7 i 5 dni a już są prawie jak twoje w 40tym dniu. I te dwie małe to są też szybkie odmiany z resztą jak większość w namiocie. VID_20251219_110558.mp4 -
Nie mam pojęcia jak lecieć na hpesie ale 120cm wydaje mi się za daleko i o te 40-50 cm można opuścić. Ale mogę się mylić i naprawdę kolego coś masz nie halo z tymi roślinami.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts