Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Zamawiaj i kompletuj, tego dociągnij do końca, zawsze to parę gram będzie :) 

Źle masz ustawioną wentylację, znaczy: 

Ciepłe powietrze z boxa wypuszczaj górnym otworem a dołem zasysaj świeże. 

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ok czas na podsumowanie:

Przede wszystkim dzięki wszystkim, którzy mnie wspierali i pomagali oraz sorry, że tak rzadko dawałem posty i przez to w sumie trudno to nazwać growlogiem...

@Vito zmieniłem wentylację od razu po Twoim poście, rośliny poczuły się lepiej

@DonOmen hehe dzięki za dobre słowo :)

@StaryWyga masz rację, teraz chcę posadzić 4 normalne (BigBud x White Widow) i 3 automaty (Big Bug, 2x Super Critical)

Jakoś w okolicach Bożego Narodzenia do ścinki poszedł pierwszy krzaczek (karzeł, bardzo żywiczny). Niestety 0 fotek.
mokro ok 57g sucho ok 12g. Bez curringu, po prostu szybkie, fajne, własne jaranko na okres sylwestrowo-noworoczny  :)

Wczoraj pod kosę poszły dwie pozostałe roślinki (po 48h ciemni). Teraz robię im WC -> potem ~tydzień normalnego suszenia i do weków (kupiłem zajebiste z gumowymi uszczelkami) oczywiście wymieniając im powietrze. Niestety nie zmierzyłem masy świeżego materiału, więc dam wynik suchego.

Z liści przytopowych zrobię masło konopne, a z łodyg i małych bobków oliwę. BTW Pozdro @Ambasadorka Twoje przepisy są genialne (choć próbowałem dopiero kilku rzeczy); bardzo doceniam Twoje podejście do gotowania, dbania o bliskich i świadomość jak ważną rolę odgrywa tu kuchnia i świadome odżywianie. Piszesz wiele ciekawych artykułów. A teraz piszę po herbatce hehe :D

Fotek mam tylko kilka (parę zdjęć straciłem) i to praktycznie zero konkretnych niestety:

jeden z nich trochę przed ścinką

gallery_41865_933_1433226.jpg

słoje 1,1L, w jednym sort z jednego, w drugim z drugiego (świeże topy, włożyłem tam podglądowo, WC robię w garnkach)

gallery_41865_933_2101142.jpg

gallery_41865_933_116572.jpg

gallery_41865_933_1514577.jpg

"GL" uważam za zamknięty.

Przyszłość?
Kupiłem nową żarówkę do HPSa

glebę mam kozak (biobizz lightmix)

Niedługo zaczynam kiełkowanie wcześniej wspomnianych pestek, a przedtem chcę zamówić donice Autopot

Zacząłbym kiełkowanie już dziś, ale zbieram najpierw na tego autopota, bo nie chcę sytuacji, że będzie trzeba przesadzać do docelowych donic, a ja nie będę miał ich miał (mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi).

ale to tak trochę offtopowo piszę :) Jak coś to założę nowego GL, ale to dopiero jak upewnię się, że chociaż raz na tydzień (max2) będę miał dostęp do jakiegoś aparatu fotograficznego.

Big up!

Opublikowano

Gratuluję i życzę smacznego :) 

Autopoty świetna sprawa :) Ciemnia 48 przed ścinką to mit ;) Wystarczy ścinać z samego rana, i zakładaj growloga jak wystartujesz :) 

Opublikowano

a jednak do konca hehe. zeby ciemnia miala jakis sens to musi miec minimum 72 godz. zaznaczam minimum...

jakis czarny czlowiek opisal to dobrze gdzies na YT.

ps. samakoweczka

Opublikowano

Dzięki ;)

Z tym WC nie wiem czy nie zrobiłem błędu... bo garnki z wodą i topami zaniosłem do piwnicy w ciemne miejsce a tam jest ok 13-14 stopni. Dzisiaj jak będę zmieniał wodę to postawię je normalnie w pokoju (ok 19 stopni) w szafce. Rozumiem, że tak im będzie lepiej?

gallery_41865_933_82996.jpg

Dziś nastawiłem oliwę w karafce (850ml). Leżakuje sobie, za jakieś 3 miesiące do niej zajrzę.

gallery_41865_933_1831911.jpg

pozdro

Opublikowano

smacznego 

tylko czemu wc ??

i rozumiem ze ten plyn to spirytus 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+