Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

proszę o rozwianie moich wątpliwości.

otóż.

kiedy robię drugie podlanie bactrex i orgatrex?

wg tabelki w piątym tygodniu, ale ten piaty tydzień nie jest brany jako pierwszy tydzień na flo? 

czy podlewam w piątym tygodniu?

czy podlewam w pierwszym tygodniu flo?

czy podlewam dopiero jak wykaże braki?

na razie jade na kranówie, nie śpieszy mi się z nawożeniem, bo rośliny wyglądają bardzo dobrze pod tym względem, nie do końca rozumiem tą etykiete.

tak zes to napisal, ze i ja tego nie rozumiem  :wacko:

drugie podlanie robisz po 5 tyglach od pierwszego bez wzgledu na faze planta, pierwsze podlanie robisz po przesadzeniu sadzonki - 4 tygle woda i w 5tym drugie podlanie bactrexem i orgatrexem ... i dopiero pozniej przy ewentualnych brakach

Bio powinien potwierdzic sens mojego rozumowania  :DarthVader:

• Replies 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Wystarczy czytać ulotkę ze zrozumieniem, te nawozy są chyba najprostsze w zastosowaniu na rynku, nie ma nic nie zrozumianego,

Jak robisz według zaleceń lub oglądasz growy Anonymous'a to nie ma się takich pytań. 

Opublikowano

.

wczoraj zrobiłem tak jak piszecie. nie byłem pewny, wolalem się spytac.

do ulotek to mam jakiegoś pecha. kilku ważnych nie dostałem ostatnio i musze się posilkowac internetem.

a chodziło mi o to, czy producent nie zalozyl, cztero tygodniowego vega, a w piatym flo co byłoby związane z podaniem nawozu. wiec nie byłem pewny czy jeśli ja robie vega trzy tygodniowego to bym nie musial podac nawozu wzesniej.

teraz wiem, dzięki!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

:elo:

ktos sie orientuje jak z terminem waznosci ? 

np mycotrex 500g starczy mi na jakies 3 lata i sie zastanawiam czy tak sobie moze lezec po otwarciu

proszek proszkiem, a orgatrex ?

Opublikowano

:elo:

ktos sie orientuje jak z terminem waznosci ? 

np mycotrex 500g starczy mi na jakies 3 lata i sie zastanawiam czy tak sobie moze lezec po otwarciu

proszek proszkiem, a orgatrex ?

ot co mnie biotabs odpisal, moze sie komus przyda na przyszlosc :)

"If stored cool and airtight our powder remain viable for three years. Same for all our other products."

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu. Stosuje cały zestaw bio tabs + boom boom spray. Czy stosować jakiś booster na flo? Nie chodzi mi o to czy jest taka konieczność tylko czy może to coś poprawić?

• 1 rok później...
Opublikowano

Tez sie przymierzam do Bio tabs, jedno pytanie, jak wkladam sadzonki, ktore ledwo wyszly z ziemi ( 3 dni) to jak podleje pierwsza partia to nie popale korzeni? bo tabsy rozumiem wrzucic do ziemi po jakims czasie jak planty podrosna czy jak? bo juz sie pogubilem?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+