T3rro Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Chcialem kielka od razu do docelowej wrzucac, by the way dzieki za info
renegat Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Czy jak miałem podczas pierwszej uprawy plagron light mix to teraz mogę dodać BioBizz light mix (te 5cm)?
Ambasadorka Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 lepiej użyć całkowicie nowej gleby, a poprzednio na nawozach mineralnych?
renegat Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Skoro pytam o to w topicu Bio tabs to naturalne jest ze ich używałem i nadal chce używać
Ambasadorka Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 No to glebę możesz używać dalej, oczywiście stosując dalej nawozy Biotabs.
Lazania Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 proszę o rozwianie moich wątpliwości. otóż. kiedy robię drugie podlanie bactrex i orgatrex? wg tabelki w piątym tygodniu, ale ten piaty tydzień nie jest brany jako pierwszy tydzień na flo? czy podlewam w piątym tygodniu? czy podlewam w pierwszym tygodniu flo? czy podlewam dopiero jak wykaże braki? na razie jade na kranówie, nie śpieszy mi się z nawożeniem, bo rośliny wyglądają bardzo dobrze pod tym względem, nie do końca rozumiem tą etykiete.
Drwal Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Witam, kupilem zestaw biotabs i w gratisie dostałem plagron sugar royal. Pytanie: Czy przy nawozeniu biotabsem moge podlać plagronem? Czytałem, ze nie powinno się mieszać nawozów. Wystarczy mi na dwa góra trzy podlania wiec c\y ma to sens? Da mi to w ogole cos czy nie ma to znaczenia? Pzdr
Lazania Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 proszę o rozwianie moich wątpliwości. otóż. kiedy robię drugie podlanie bactrex i orgatrex? wg tabelki w piątym tygodniu, ale ten piaty tydzień nie jest brany jako pierwszy tydzień na flo? czy podlewam w piątym tygodniu? czy podlewam w pierwszym tygodniu flo? czy podlewam dopiero jak wykaże braki? na razie jade na kranówie, nie śpieszy mi się z nawożeniem, bo rośliny wyglądają bardzo dobrze pod tym względem, nie do końca rozumiem tą etykiete. Ponawiam pytanie.
Big Plant Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Mam zamiar zakupić cały zestaw bio tabs i mam pytanie otóż: Bardziej opłaca się kupić try-pack czy osobno poszczególne elementy? Chciałbym kompletny zestaw czyli wszystko co zaleca producent, co wchodziło by do gry, jakie produkty?
Lazania Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 To co w zestawie startowym to jest komplet. Możesz dokupić boom boom. Zależy ile roślin chcesz sądzić bo ten zestaw startowy starcza na 5 roślin mniej więcej. Z resztą można to przeliczyć z opakowania. No i jak chcesz korzystać z Biotabsów w kolejnych uprawach to lepiej kupić większe opakowania.
Recommended Posts