Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Rozumiem , czyli przed scina podleje z 2 x woda . Ale czy warto jest ryzykowac. Bo  wydam sporo kasy na  najlepsze pestki  a bede  miał siano z wzgledy na glebe  . Czy takie podwójne uzycie jest spraktykowane i nie bede miał problemów czy lepiej jednak zainwestowac w jakos profesjonalna np z hempa pl? 

• Replies 495
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Jak masz hajs to bierz świeżą, najlepiej jak najbardziej laightowe podłoże, ja używam często BIOBIZZ LIGHT-MIX 100% ORGANICZNA ZIEMIA KWIATOWA 50L

Na jamaice masz rabat na hasło "trawka.org", czasami kod nie działa więc pisz na maila :) 

Opublikowano

ORGANICZNA ZIEMIA KWIATOWA ATAMI, BIO-GROW MIX 50L

myslałem o czyms takim ale chyba to sie sporonie rozni . 

Ok w takim to zainwestuje w to co podałes , powiedz mi czy bd musiał do tamtego cos jeszcze dodac ? Perlit  lub dolomit? 

i bede chciał moje pieknosci  wrzucic do woreczka plastiwkoego z ryzem i do słoika zakopac tylko powiedz mi jak skutecze profesjonalnie wysuszyc  co i jak zrobic kupic ?   zalezy mi na jakosci  i optymalnym czasie 

Opublikowano

Atami też dobre, kwestia gustu.

Perlit  lub dolomit? 

Perlit jest już w BioBizzie, dolomitu nie dodajesz ! Skąd ten pomysł na dolomit ? :D

i bede chciał moje pieknosci  wrzucic do woreczka plastiwkoego z ryzem i do słoika zakopac tylko powiedz mi jak skutecze profesjonalnie wysuszyc  co i jak zrobic kupic ?   zalezy mi na jakosci  i optymalnym czasie  

Kiedy ścinamy konopie? Czyli harvest time!

W Vita poście masz kilka linków, dodatkowo w całym dziale jest kilka tematów o suszeniu.

Uprawa konopi - Zbiór informacji jak uprawiać konopie indyjskie

Opublikowano

Tak mi podpowiadali aby sypac dolomit na spód  i sypnełem troche na wierzch , zle ?  .  odnosnie ziemi zdam s ie na Twój gust , czyli do niej perli sypnąc ?  jak tak t w jakich ilosciach na 50 l ?  czy cos jeszcze do tego dodajesz?  Zaraz poczytam  z tych linków Dzieki 

Opublikowano

I odnosnie tej scinki , trichomy  maja byc takie zwykle brazowe takie jak zawsze czy one musza byc jakos specjalnie " bursztynowo Ciemne " ? 

Opublikowano

Tak mi podpowiadali aby sypac dolomit na spód  i sypnełem troche na wierzch , zle ? 

Żle

odnosnie ziemi zdam s ie na Twój gust , czyli do niej perli sypnąc ?  jak tak t w jakich ilosciach na 50 l ?  czy cos jeszcze do tego dodajesz?

nie musisz do niej nic dodawać, jak byś robił w systemach automatycznego nawadniania to można zrobić proporcje 50/50 ale jeżeli zwykłe doniczki to nic nie dodawaj, producent wie co robi ;) 

Opublikowano

ok to nie bede dodawac ani tego ani tego , odnosnie dolomitu wiele osób wypowiadało sie aby go dadać na spód  ,  tez widziałem na fotorelacjach . 

Moge wysuszyc  pomidorka w moim boxie ?  nie m tam swiatłą  , tempertura bedzie pokojowa, odpowiednia cyrkulacja powietrza..

Czy ja bede suszyc  lampa  hps  by w tym przeszkadzała ?    umieszczona by była  nizej od schnacych . 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+