Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Panel ładnie świeci, ale roślinka pokazuje że coś jej dolega. Jaką masz wilgotność powietrza ? Nie znam się na Green Planecie, stosuj jak producent zaleca, aczkolwiek przy Twojej ziemi nie lał bym na razie żadnych nawozów.

:shisha:  

Opublikowano

Przeniosłem boxa do cieplejszego i bardziej suchego miejsca. Przeniose go z powrotem, bo to był kiepski pomysł. Również panel podniosłem troszkę wyżej. Z Massive poczekam jednak, bo i tak za wcześnie na niego. Dalej będę lał Medi-One.

Opublikowano

zdaje sie ze medi maja dosyc bo mocno zielone te liscie. lej czysta i poczekaj na oznaki brakow. medi sie dlugo rozklada wiec mozliwe ze jak dodac cos do wody to dopiero masif za powiedzmy 2 tygi nawet

Opublikowano

Wydaje mi się że ziemia nie jest zbyt dobra, na stronie producenta można wyczytać że nawozy w niej zawarte uwalniają się nawet do 6 miesięcy. 

Polecam na następny raz użyć dobrej ziemi typu light mix, nie nawożonej sztucznymi nawozami.

Opublikowano

Na początku miałem stosować chemiczne nawozy. Przyszłe uprawy będą już na Light Mixie.

Dzęki wszystkim za rady. Warto jednak robić fotorelacje.

Opublikowano

Zasiadam i obserwuje bacznie jak się sprawi panel :D  na przyszłe growy też planuje zamontować jakiś led ale jeszcze się waham może chinol może coś na zamówienie a może sam coś zmajstruje

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+