Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

[Moje poczatki w rolnictwie] - x1 Wappa, x1 Ak47 auto, x2 Noname

Recommended Posts

Opublikowano

2x No Name

Witam was serdecznie w moim pierwszym growlogu oraz pierwszej hodowli w moim krótkim życiu. Z panujących u mnie warunków nie mogę niestety zacząć od indoora :( Ale trzeba się cieszyć z tego co się ma.

Od dłuższego czasu zastanawiałem się nad zasadzeniem paru krzaczków - z braku funduszy będę starał się wszystko robić jak chce natura, bez żadnych specjalnych nawozów i takie tam. A jak już to nawozy naturalne. Oczywiście liczę na pomoc/krytykę/oceny z waszej strony.

Pozdrawiam, Bialy  :elo:

Dosłownie 20h po wykiełkowaniu:

20140404 074300

1 Dzień

20140404 160714

20140404 160720

A tak się prezentują obydwie :) 1 dzień w zielonej doniczce, w różowej to już 2 dzień.

20140405 142106

Ps: Przepraszam za jakość zdjęć ale robiłem je pralką hihi - następne będą lepsze :)

• Replies 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

No siema i również czekam na rozwój sytuacji

pamietaj lepiej przesuszyc niż przelać

czesto świeży rolnicy przelewają roślinki i molestują nad opiekunczoscia

daj se na loozzz to jest chwast i ma rosnac

Opublikowano

No ja wiem, lepiej przesuszyć to będzie lepiej się ukorzeniać bo będzie wody szukać, ale fotka była dosłownie po podlaniu. A tak to one mają luzik arbuzik, nie jestem nadopiekuńczy. Rosną jak na drożdżach ale szkoda ze w górę, cieniutka łodyżka a listki małe. Pewnie trochę światłą mają za mało.

2 i 3 dzień. Do tej w różowym dosypałem trochę ziemi bo taka niestabilna się robiła

20140406 125042

20140406 124519

Gość anonimgrower
Opublikowano

Będą się działy dziwne rzeczy bo ma jak sam zauważyłeś mało światła .

Nie stresuj się jak Ci ktoś napisze coś złośliwego .

Każdy zaczynał od partyzantki jakiejś tylko nie każdy o tym chce pamiętać .

Jak masz możliwość to ją na dzień wystawiaj na słońce dopóki się nie zrobi na tyle ciepło żeby wysadzić ją na spota .

Opublikowano

pierwsze koty za płoty życzę  :happy_flo:

ode mnie uwaga że takie pestki mogą mieć długi okres kwitnienia jak na polskie warunki

dobrze że masz nowe pestki a zwłaszcza zadbaj o regularne

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+