bialko1960 Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 2x No Name Witam was serdecznie w moim pierwszym growlogu oraz pierwszej hodowli w moim krótkim życiu. Z panujących u mnie warunków nie mogę niestety zacząć od indoora Ale trzeba się cieszyć z tego co się ma. Od dłuższego czasu zastanawiałem się nad zasadzeniem paru krzaczków - z braku funduszy będę starał się wszystko robić jak chce natura, bez żadnych specjalnych nawozów i takie tam. A jak już to nawozy naturalne. Oczywiście liczę na pomoc/krytykę/oceny z waszej strony. Pozdrawiam, Bialy Dosłownie 20h po wykiełkowaniu: 1 Dzień A tak się prezentują obydwie 1 dzień w zielonej doniczce, w różowej to już 2 dzień. Ps: Przepraszam za jakość zdjęć ale robiłem je pralką hihi - następne będą lepsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Witamy Wydaje mi się że mają trochę za bardzo wilgotno, trochę błotko się robi. Te doniczki mają otwory na spodzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bialko1960 Posted April 5, 2014 Author Share Posted April 5, 2014 Owszem mają otworki, fotka jest świeżo po podlaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joker Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 No siema i również czekam na rozwój sytuacji pamietaj lepiej przesuszyc niż przelać czesto świeży rolnicy przelewają roślinki i molestują nad opiekunczoscia daj se na loozzz to jest chwast i ma rosnac Link to comment Share on other sites More sharing options...
bialko1960 Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 No ja wiem, lepiej przesuszyć to będzie lepiej się ukorzeniać bo będzie wody szukać, ale fotka była dosłownie po podlaniu. A tak to one mają luzik arbuzik, nie jestem nadopiekuńczy. Rosną jak na drożdżach ale szkoda ze w górę, cieniutka łodyżka a listki małe. Pewnie trochę światłą mają za mało. 2 i 3 dzień. Do tej w różowym dosypałem trochę ziemi bo taka niestabilna się robiła Link to comment Share on other sites More sharing options...
revol19 Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 wszystko jak narazie dobrze,potem jak będziesz przesadzał to dosyp ziemii i niech tak duzo jej nie wystaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anonimgrower Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Będą się działy dziwne rzeczy bo ma jak sam zauważyłeś mało światła . Nie stresuj się jak Ci ktoś napisze coś złośliwego . Każdy zaczynał od partyzantki jakiejś tylko nie każdy o tym chce pamiętać . Jak masz możliwość to ją na dzień wystawiaj na słońce dopóki się nie zrobi na tyle ciepło żeby wysadzić ją na spota . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czcz Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 a skąd masz te pestki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bialko1960 Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 Z palenia Ale w next week bede mial juz sklepowe automaty i femi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzik Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 pierwsze koty za płoty życzę ode mnie uwaga że takie pestki mogą mieć długi okres kwitnienia jak na polskie warunki dobrze że masz nowe pestki a zwłaszcza zadbaj o regularne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.