drived.drived Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zawsze tak jest jak ktoś da od razu do docelowej donicy bo roślina na początku tylko co wyjdzie z ziemi to całą energię przeznacza na rozwuj masy korzeniowej. Kiedy to się skończy będzie już do końca rosła bez przystanków
SmakMaroca999 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Siemka! Starsze roslinki maja dzis 14dni ,BB ma4 dzien i doszly dzis dwie kolejne damy Amnesia z Speed Seeds i Magnum od Buddha seeds znalezione sionko na roślince z jednej z moich upraw jestem ciekaw czy okaze sie pania?Jeszcze jedna kula w glebie jest czekam na wyjscie z ziemi NL od Speed Seeds Wczoraj wszystkie podlane zostały Dobrowianka z Atami Roots-C 2ml na 1litr Dark Devil Grin Berry Blue Berry Magnum i Amnesia Razem A to co im przygotowałem do jedzenia od 2tyg kwitniecia
SmakMaroca999 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Widzisz Vito Dewil wylazl pierwszy ale nie idzie tak jest na Substralu a Grin na Cannie.Podlewalem dotychczas sama woda teraz z atami rotts-c + superVit Hesi.Wczoraj zrosilem atomizerem ta woda kule w ziemi a dzis juz na wierzchu
SmakMaroca999 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witka wszystkim co sledza tego GL Kolejny dzień z życia mojego małego magicznego ogrodu Widok calosci Uposledzona BB mam ja z paczki i jej cztery inne siostry tak sie nie gramolily.7dzien az nie wierze ze caly czas stoi Amnesia 3dzien Magnum 3dzien Grin Berry 17dzien Dark Devil 17dzien pokazuje ciekawa mutacje na kazdym pietrze ma po 3wiatraki i beda po 3 odrosty 1
SmakMaroca999 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 Byle poszedl w odrosty a nie zrobil sie z niego jeden slupek
SmakMaroca999 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 A one rosna sobie i rosna Dark Devil 20 dzien Grin Berry 20dzien Nieszczesna BlueBerry 10 dzien Magnum 5dzien Amnesia 5dzien
Macky Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dark Devilowi jak utrzyma się z tą mutacją to będzie niezły okaz
SmakMaroca999 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siemka!Czas na maly up z mojego malego ogrodka Roslinki razem Uposledzona Blue Berry cos tam zaczela ruszac Amnesia Magnum Grin Berry ladnie idzie w odrosty Dark devil z dziwna mutacja wyglada jak tyczka ma bardzo malo lisci zobaczymy co z nieggo urosnie?
Czcz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Elegancko, Dark tyczka została moim faworytem będę odwiedzał ; ) 5
Recommended Posts