Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

beda duze bobki bo jest kilka pieterek na topach :D a SSH fajnie wyrownuje niektore topki do wysokosci glownego szczytu :zjarany: zawsze mozesz sprobowac je troche polozyc te co sie przypalaja zeby rosly bardziej w poziomie ;p 

Opublikowano

fajnie fajnie ale kurcze jak dla mnie to troche powyciagane ale mopze wszytko bedzie ok . dziwi mnie tez troszke ze tylko 3 planty czy 4 o ile sie nie myle ale fajno pozdrawiam :)

Opublikowano

Illuminati ciężko cokolwiek teraz naginać, całą roślinę przydało by się obniżyć o 10cm  :laugh:

elcnU czytaj całego growloga ;) 4 okazała się hermą i została wywalona jak najszybciej. Powyciągane ? No może, stosowałem tabelkę spliffa, następny grow pojadę według moich widzimisię  B)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Master Kush - druga także herma, ścięta, totalna lipa, pestki pochodzą od jednego z użytkowników.

Super Silver Haze - cudo :) pachnie mocno, aromat cytrusowy, wystarczy uchylić boksa. Trichomy przezroczyste, myślę że jeszcze z 3 tygodnie.

Dostały dziś po pół litra wody z 20ml Orgatrex i 1/2 łyżeczki Bacterex.

Od dwóch tygodni co 2/3 dni zakręcam im wodę na jeden dzień.

• Upvote 1
Opublikowano

Banany pojawiły się wszędzie.

Poza tym to coś wyglądało jak automat, więcej liści niż topów, wybacz ale ja czegoś takiego nie palę.

Zamiast tych dwóch herm mogłem wsadzić jeszcze dwie SSH.

Opublikowano
mogłem wsadzić jeszcze dwie SSH

no mogłeś:D Ale kur* lipa z takimi przygodami. 4, 5 hejzów i wyszłoby idealnie. Mimo wszystko jak patrzę na tego kusha, to i z niego trochę lolków by się nakręciło, why not:D Profilaktycznie: smacznego:) chociaż ja naj, ale to najbardziej jaram się Waszymi hejzami :trawka:  Tam będzie uczta :blant:

Opublikowano

No to niezla lipa jak dwa naraz hermy. Jeden sie jeszcze mogl zdazyc, bo w koncu przecietnie ten jeden na 10 czy 20 bedzie hermem z femek, to juz dwie sztuki malo prawdopodobne. Zawsze dobrze przetestowac jednak kulki co to sie zrobilo

SSh cos bardzo szybko dochodzi jak la mnie :) troche wlosow przyjaralo ale w kocu widac ze puchnie. Bardzo ladne krzaczki

Opublikowano

Dopiero po tych ostatnich zdjęciach zaczęła puchnąć  B) główny topek jest większy od puszki cocal coli  :zjarany: Także miałem wrażenie że szybko dochodzi, włochy brązowe ale trichomy przezroczyste, rośnie też dużo nowych włochów srebrnych i raczej standardowo dojdzie w 120 dni od pestki, na razie jest około 85 dni  :smoking_big:

Co do tych masterów, to były reg, wkurzony jestem bo mogłem wsadzić więcej pewnych nasion, dzięki takim baranom traci się zaufanie do użytkowników  <_<  

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+