Dzień 53veg / 26 flo
Temperatura w dzień 28.5/ noc 19
Wilgotność 63/80
VPD ~0.8
Dziewczyny rosną. Miały w weekend drugiego fryzjera bo strasznie rozrosły się. Trochę marudzą niektóre więc dzisiaj dostały FFJ z banana, skórkę z banana, EM1 i wapnia. Pozdrawiam.
XtremeElo 420👊
I wjeżdżamy z nową aktualizacją 😉💪 Lowres3#XXL w tej chwili na 97cm i powoli wychamowuje, chyba😅 bo wczoraj też tak myślałem a dzisiaj jest plus cztery cm😉😅😁 Blue Cookies też powoli się zatrzymuję ale coś jeszcze świruje pawiana. Nowy Rude Bud Xtreme wszedł w Stretch i zaczyna się wyciągać i szykować pod kwitnienie. No i ten naj młodszy Rude Bud Xtreme co jeszcze jest w dużym namiocie buduje już piąte piętro i niebawem czeka ją też LST. Na tą chwilę Blue Cookies i Lowres dostały dzisiaj pożywkę w postaci:
Grow 1ml/l, Bloom 2ml/l, Seaweed 5ml/l,Fulvic 1ml/l, Pro Bloom Aktywator 0,1ml/l i link do mojego nowego kanału dla ciekawych😉💪😁
Siemano👊
Po pierwsze dzisiaj startuje z nowym kanałem i wiadomo z jakim tematem 😉 nasza kochana Mary Jane 😁 dla ciekawych jakiego sprzętu używam, jakich nawozów i ogólnie jak prowadzę rośliny, wstawiłem niżej link. I wielka prośba o suby,like i komentarze bo jak wiadomo YT blokuje takie treści i jeden kanał już straciłem 😤 Dlatego nie dajmy się uciszać i gnojić tylko dlatego że kochamy naturę.
Leniwa aktualizacja, ale mam firmę na głowie 😄
Podlewanie Bloom Too Max I te boostery, tak mieszam . Nie miałem siły i czasu ich trenować fest, będzie co będzie. Walka na 4 frontach z prawnikami o kasę robi swoje !
Zapraszam , jeśli można , na własną stronę, która nie jest w żadne sposób konkurencją. Link dam w shoutboxie 😉
Siemka..
Mały update bo miałem wolne popołudnie 😁
Dzisiaj troszkę mogłem podłubać więc do boxu wjechała folia.. Oczywiście wskoczą jeszcze wentylatory ze starego boxu ale to jeszcze chwilka 😁
Ponadto zacząłem robić pokrywę pod kątem montażu oprawek ceramicznych i wypuszczenia przewodów do późniejszego połączenia ..
Oprawki dodatkowo zostaną o sylikowane w miejscu łączenia ze stelażem aby w przyszłości uniknąć jakiegoś zawarcia przez choćby nawilżacz..
Został również skręcony stelaż pod donicami który mam nadzieję spełni swoje zadanie zgodnie z oczekiwaniami 😁
Dodatkowo każda donica została nawiercona i z grubego przewodu zostały zrobione uchwyty żeby łatwiej wyjmować w razie potrzeby donice.
Niebawem ciąg dalszy..
Najpóźniej w przyszłym weekend nasionka będą w donicach i rozpoczniemy nową fotorelację 😈🙂
Recommended Posts