Triper Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam ponownie. Rozwiazanie problemu z grzalka okazalo sie trudniejsze niz sie wydawalo. Dopiero przy grzalce przeznaczonej do zbiornikow 300L udalo sie ogrzac 60 litrowy zbiornik z silniczkiem vortex. Teraz temperatura wody w dzien to ok 24 stopni, w nocy ok 20. Roslinki przez 5 dni byly na wodzie, pozniej stopniowo podnosilem ec az dzis dobilem do 1.0. Kilka zdjec zrobionych na szybko, bo spedzilem dzisiaj sporo czasu robiac porzadek z buszem. Wyglada na to, ze trafily mi sie same damki. Dzis przystrzyglem je po raz drugi w tym tygodniu. Dzieki radom Cyca wszystko znowu zmierza w dobrym kierunku a ja sporo sie nauczylem pozdrawiam
Bebook Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 niewiele hydro sie widuje, takze fajnie popatrzec zwlaszcza na nakie kule zieleni
Triper Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dodaje kolejna porcje zdjec. Zdjecia wykonane dzisiaj z lampa blyskowa. Jakosc nie powala. Od dzis roslinki zaczely dostawac dodatkowo stymulator kwitnienia b'cuzz. EC na poziomie 1.1. W srode prawdopodobnie dorzuce panel led aby doswietlic rosliny z boku, poniewaz moja chinska cooltube slabo sobie radzi z oswietlaniem calej powierzchni. 1
Triper Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ledzik swieci. Jest to 150w panel welthinka ktory ma chyba z metr dlugosci. Postaram sie wrzucic jakies fotki w ten weekend. Niestety przed swietami mundurowi zlozyli mi wizyte i zabrali troche suszu oraz aparat ktorego uzywalem razem z karta sd. Na szczescie uprawa jest bezpieczna, z tym, ze nie moge teraz zbyt czesto jej dogladac ze wzgledu bezpieczenstwa
Macky Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Oj przykra sprawa, dobrze że nie znaleźli plantów. Musisz teraz uważać jeżeli na karcie SD były zdjęcia plantów, mogą Cie obserwować by zwęszyć trop.
Macky Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Triper mam nadzieje że wszystko dobrze się skończyło z mundurowymi. Temat przenoszę do zakończonych, jak będziesz chciał podsumować proszę o prywatną wiadomość i temat otworzę.
Recommended Posts