leśny_skrzat Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam serdecznie w moim magicznym lesie! Na wstępie chce zaznaczyć ze wszystkie zdjęcia jak i posty publikowane przez moja osobę opisują to co dzieje się na terenie państwa w którym uprawa konopi jest w pełni legalna. W związku z tym wszystko co robię jest w pełni legalne i zgodne z prawem. Do sedna Zaprezentuje wam jeden ze spotów który przeżył liczne przeciwności losu(m.in. 2x grad,susze 3 tyg).Podkreślam iż w tym roku nie miałem zbytnio czasu więc i rośliny niejednokrotnie były mocno zaniedbane.Nie miałem czasu na leśne przyjemności a co za tym idzie nie było dużego wkładu finansowego.Pechy pełnosezonowe są od ziomka a afy z openseedów i pare kupiłem.Nie pamietam kiedy dokładnie kiełkowałem i kiedy poszły na zewnątrz,ale zacząłem cykać fotki jakieś 2 tyg po wyjściu z pestki. Trochę borykam się z niedoborami i brakiem deszczu ale myślę że te pare krzaczków dociągne do końca. Ziemia- Mały wkład finansowy więc połowa ze spota reszta to kupna ziemia wymieszana z wlóknem kokosowym dolomitem i styropianem Nawozy-Podlewalem 5 razy wiec i nawozić nie było zbytnio okazji... Bio gold (nie wszystkie) 2x planton K pełnosezonówki zaraz zaczną burze kwiatow na koniec normalne odmiany dostaną finisher Pestki- La_musa-Delicious(os) Ak-47-Speed Seed(os) Roadrunner-Dinafem(os) Stuprosonic (os) Autoflowering Mix pakiety od ziomka skunk#1 x grapefruit x pechy af mix sati mix sto pro Mile widziane komentarze i obiektywne oceny 07.06.13 17.06.13 23.06.13 06.07.13 14.07.13 21.07.13 28.07.13 12.08.13 20.08.13 Tutaj afy idą z dymem i zaczynamy flo pełnosezonówek! Jutro podpisze rosliny i dodam uktualne zdjecia. Pozdro 5
Norbi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Fajne te niektóre afy Ci porosły, no i chyba jedna pełnosezonówka Ci ładnie już kwitnie więc jakis pewniaczek już jest Powodzenia !
Judaista Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Mógłbyś podpisywać fotki nazwami odmian.
leśny_skrzat Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jutro foty topów AF i fotki z tego weekendu. Fajne te niektóre afy Ci porosły, no i chyba jedna pełnosezonówka Ci ładnie już kwitnie więc jakis pewniaczek już jest Powodzenia ! Dzięki za miłe słowo.To skunk#1 x grapefruit x pechy af. Niesamowicie szybki jak na swoje gabaryty bo zbiore z niego spokojnie 60 g. Mógłbyś podpisywać fotki nazwami odmian. na samym dole dopisalem "jutro podpisze rosliny i dodam uktualne zdjecia. Pozdro" Dzieki za uważne przeglądanie gl
BA+ON Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 ekstra i foty ladne o i najwazniejsze dobrze zobaczyc co tam ci rosnie szczesliwego koca pozdro666
leśny_skrzat Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 BA+ON - dopiero ustawiłem aparat wię mam nadzieję,że foty bedą jeszcze ładniejsze Czcz,ESC- Dzięki za dobre słowo. 25.08.13 Auto mix Stuprosonic skunk#1 x grapefruit x pechy af La_musa-Delicious KOSA Autoflowering Mix Poniżej ziemia spotowa z użyciem bio gold oraz sklepowa bez zadnych wspomagaczy. Jak widać ziemia to podstawa i żadne ukorzeniacze tego nie zmienią (pierwsza i po prawej to ziemia sklepowa) Mix sati i mix sto pro od ziomka. Nie wiem które rośliny z którego pakietu bo się wymieszały. 1
leśny_skrzat Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 Siemator! Dziś dodam zdjęcia tego co już poszło z dymem,oraz aktualne fotki z magicznego lasu. Są to pierwsze fotki po ustawieniu aparatu bo jakoś wcześniej nie miałem cierpliwości i czasu. Zapraszam do komentowania. Mix sati & sto pro w pakiecie crossy oparte głownie na grapefruit i ES te które jeszcze nie kwitną to głownie pakiet sati. Rośliny najwyższe mają 250 cm wysokosci nie liczac donicy zaś najniższe 120 cm. Narazie dostały 4 razy planton K a niebawem kgdy flo rozkreci sie na dobre burza kwiatow i 2 ostatnie strzały finisher. Stuprosonic od chwasta-jeszcze sie nie ruszył do flo Skunk#1 x grapefruit x pechy af kosa już niebawem.Całkiem spory plon w 3,5 miesiąca bez pleśni i pojebanych scen mistrzowski cross mojego ziomka Kolorki na jęzorki. Moim zdaniem całkiem ładna fotka Roadrunner-Dinafem ostatnie oftki przed kosą Teraz to co lubimy najbardziej. La_musa-Delicious Najlepszy automat jaki miałem w tym roku jeśli chodzi o smak i moc. Najjgorszy wynik jeśli chodzi o wage. Jedyne 14 g ale w zupełności rekompensuje jakością. Smak pikantny a po wypuszczeniu dymu delikatny posmak czegoś w stylu papryki. Topy zbite ale nie zbyt twarde,bardzo żywiczne. Roadrunner-Dinafem Dinafem w tym roku mnie nie zaskoczyło. Najdłuzej dochodził a i moc średnia w porównaniu do reszty automatycznych odmian które paliłem. Smak mocno ziemnisty a bania bardzo relaksujaca. Mocno wsiadał na oczy. Wyszło 19 g niezbyt zbitych topów. Autoflowering Mix Największy plon.Baka idealna na wake & bake.Nie siadał na oczy ale straszne gastro fazy przezywaliśmy po nim. Smak intensywny i typowo skunkowy. Akurat smak mnie zaskoczyl najbardziej bo jak na af to byl bardzo "wyrafinowany"-jak to powiedzial moj ziomek Wyszło 26 g dobrego palenia które teraz przechodzi curring. Ak-47-Speed Seed Całkiem mocna baka. Po lolku na dwóch mega mentlik w głowie. Nie nadaje się do prac związanych z myśleniem Smak podobny do normalnych odmian ak czyli dym mocny i duszacy. Bardzo przypominał budową ak-48 od ak seeds. Wyszło 21 g i w sumie mało liści przytopowych.Jak na pestke za 7,50 to jestem pod wrazeniem. Pytania oceny i uwagi mile widziane! Do następnego 2
leśny_skrzat Opublikowano 2 Września 2013 Autor Opublikowano 2 Września 2013 To tylko jeden pokój hehe ciasny ale własny
Recommended Posts