Dr.Schiz Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Przez to ze stoi przy nawilzaczu raczej to nie jest osobiscie nie polecam mieszac ziemi z coco albo jedno albo drugie jak chcesz miec żyzna ziemia to zadbaj o to zeby taka byla:) ogolnie widac poprawe! Widac ze ci zalezy na nich oby tylko problemow na flo nie bylo. Dajesz nawozy za kazdym razem?? Czy z przerwami ?? Nastepnym razem naprawde inwestuj tylko w ziemie bo z tym asortymentem co masz mozna zdzialac cuda zamierzasz brac klony na nastepna uprawe?? Bo cos ich nie widac a cos pisales na poczatku jezeli dobrze pamietam?? Jak tak to ktore wybrales na matki ?? Sorrry za duzo pytan ale kto pyta nie bladzi pozdro bracie
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 nie wiem co jej jest zrobilem jej flusha sama woda z ro i czekam az wyschnie te coco zeby moc jej dac jesc ale juz widze ze jej sie poprawia co do mieszania ziemi z coco nie chce tego robic przejde tylko na glebe pisalem z ziomkami na sb i polecili mi atami juneco light mix wiec ja zakupie na next grow dodam tylko perlitu do niej chociaz juz sama ma go w sobie to na pewno nie zaszkodzi a moze pomoc dodam na dno namoczony w wodzie ro kermazyt okolo 5 cm na dno i troche na wierzch czy mi zalezy kocham je z calego serca wiesz jak to jest z dziecmi robi sie dla nich wszystko zeby mialy jak najwspanialsze zycie nawozy daje na przemienie podlewam tak samo jak bym uprawial w ziemi co dwa trzy dni podlewam nawozami a jak przeschnie daje im wody zeby nie bylo zbyt duzego zasolenia w podlozu po wczesniejszym podlewaniu roztworem bo woda z doniczki tez paruje a rosliny jednak tez cos tam pija wiec taka taktyke obralem na to jak na razie sie sprawdza bez problemu wiem ze mozna zdzialac cuda ale na next grow dojdzie zapewne jeszcze pare innych rzeczy ktore tez sa kozackie wiec bedzie na co popatrzyc :cool: klony mialy byc na outdoor pobieralem klony ale nie chca sie przyjac w tym samym boksie a innego nie mam wiec musialem z tego zrezygnować jasne nic sie nie stalo pytaj ile chcesz zawsze odpowiem na twoje czy kogos innego pytania wiec walcie smialo pozdro mordo ^^ 1
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 Witka pora na nowy Up Date Podlewam roslinki codziennie na przemian raz woda i na drugi dzien nawozem roztwor ma 1,4 EC i PH 6 woda ktora podlewam ma EC 0,165 PH 6 roslinki zaczely szybciej rosnac i bez problemu wypijaja dzienna dawke wody czy nawozu shaman dochodzi do zdrowia wiec jest na + i cala reszta tez ma piekna soczysta zielen to jest to co uwielbiam przelaczylem im na flo ale flo licze od pierwszych preflowerow tak jak powinno sie liczyc poprawnie czas na zdjecia pozdro załoga Himalaya Gold Delahaze Exodus Chesse LSD Vanilla Kush Sweet Soul Amnesia Critical Sensi Star Chesse Candy Easy Sativa Oger99 x Mix Lilly Shaman Twilight Wszystkie razem Do nastepnego 1
Ambasadorka Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Smakowicie brzmią nazwy i takowe też wyglądają.
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 LSD Amnesia Sweet Soul Cheese Candy dzis puscily pre flowery wiec od dzis im licze pierwszy dzien flo jutro sprawdze jeszcze ktore jeszcze sie okresliły i dopisze je tu zeby miec w razie czego zanotowane kiedy to sie stało pozdro załoga
Dr.Schiz Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Dales im rady ziomus teraz widze tam wielkie paly yoo
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Opublikowano 11 Lipca 2013 heheheh też mam taka nadzieje ziom
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Opublikowano 11 Lipca 2013 Witka dzis pokazaly preflowery odmiany takie jak Himalaya Gold Delahaze Exodus Cheese
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Opublikowano 13 Lipca 2013 OGer99xMix pokazal preflowery
Recommended Posts