Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Witam wszystkich w moim Grow logu Chcę wam za prezentowac pewne ciekawe odmiany w moim ogrodzie oraz wyjasnic nurtujace was pytania ktorych zapewne nie znalazliscie wczesniej na innych grow logach lub tematch na temat kokosu lub klonowania odmian itp itd ... mam nadzieję ze wam sie spodoba dobra koniec pie*******aczas zaczac na początek box wlasnej konstrukcji 90 x 160 x 200 cm obicie boxa biala folia odblyskowa 97% odbijalnosci swietlnej oswietlenie : na poczatek 4 x swietlowki rurowe 36w 6500k kazda potem 6 x 36w jak podrosna w razie czego lampa mh 400 i hps na flo 400 jakby bylo malo swiatla dokupie jeszcze jedna 400 jak by co nawilzacz powietrza po skonsultowaniu sie z JapkoDre doszlismy do porozumienia i wybralismy jedno glosnie najlepszego kompana kazdego growera zabke ktora bedzie mozna zobaczyc w moim Gl'u stacja pogody wentylator 100mm śr.wlotowy rozdmuchujacy normalny biurowy ze trzy stopniowa regulacja nawiewu wyciagajacy w skrzyni z gabka dla wygluszenia 250m2/h 100mm sr. filtr weglowy w razie czego jakies pochlaniacze zapachu lub cos w tym stylu jak by filtr nie dawal rady doniczki: poczatek 3,15 L docelowe 11L podloze: kokos nawozy: canna coco a b root complex big bud bud candy overdrive final phase na flush ph - clonfix wiadomo po co w razie czego dodam jakies witaminki lub cos jeszcze to wypisze to tutaj tu jest link do mojej galeri z suplami ktore bede uzywal na weg i flo https://trawka.org/gallery/album/271-suple/ weg bedzie trwal minimum 4 tyg z czego pare odmian to typowe outdoorowe odmiany które beda wypisane ponizej trening: fim ,lst, mozliwy super cropping nasionka: Barney's farm Barney's farm Delicatessen Vanilla Kush LSD Lilly Delicious seeds Dina fem Dutch Passion Chesse Candy Orginal Amnesia Shaman Dutch Passion Female Seeds Female Seeds Twilight Easy Sativa Sweet Soul Green House Green House Paradise Seeds Exoduse Chesse Himalaya gold Delahaze dodalem rowniez do boxa jedno nasionko od za przyjaznionego Growera Warr Seeds OGer99 x mix a na dniach dojdzie do tego Delicious Seeds Critical Sensi Star z osa seedbanku trawki.org za co bardzo dziekuje zdjecia bede wrzucal co tydzien na razie nasionka poszly do wody i czekam az wykielkuja jak tylko wyjda kielki po wsadzeniu ich do kokosu pokaza pierwsze listki wkleje zdjecia tu odrazu pozdro wszystkim mile widziane zjebki i pomocne komentarze
pomaranczowy_krol Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Zapowiada się grubo. Ale nazwa tematu też wyjebana w kosmos
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 Ok dzięki za dobre słowa a co z nazwa tekstu nie pasuje czy jak napisałem to żeby każdy kto wpisze powyzsza odmianie miał podany mój gl chyba ze wam to nie pasuje to mogę to zmienić
PoLek Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 nazwia tematu jak dla mnie git, tylko moglbys przecinki powstawiac miedzy odmiany, zeby czytelniejszy byl
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Opublikowano 31 Marca 2013 zrobione nasiona wykiełkowały oprocz Delahaze ktora sie ociaga cała reszta poszła juz do doniczek powinny na dniach juz wyjsc temp. dzień 21 / noc 16 wilgotność 70 %
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Delahaze stoi juz 4 dzien na waciku pre crushing był robiony przed wczoraj jak nie wykiełkuje biore nastepną pestke :cool: dzieki
dzejson p Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No No ciekawe odmiany bede zagladal bo kilku nie widziałem wcale hehe pozdrawiam
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ok dzieki za pozdrowienia :cool: pora na mały Up nasionka wyszly z podloza i wygladaja tak jak na zdjeciach wyszlo 11 z 12 poniewaz delahaze puscila kielek najpozniej i dlatego jeszcze nie wyszla temp w boksie 16 c w dzien a w nocy 12 c wilgotnosc 55% podlalem je dzisiaj drugi raz czysta woda o ph 6 / 6,5 mierzylem to miernikiem ph w kroplach na kazda doniczke idzie 200ml na dwa trzy dni temp wody do podlewania 21 c zdjecia poniżej pozdrawiam cala trawke Tasty czy jakoś tak, wywaliło większość zdjęć w dalszej części tematu zdjęcia już są w galerii forum pozdro growerzy moc z wami
BA+ON Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ale zdjecia to bys mogl do forumowej galeri wstawic
Recommended Posts