BA+ON Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 no i potwierdzam odkrycie nastepnych 3 jaj. do tego dwa na jacku wiec Igorek masz racje wina lezy po mojej stronie. coz mam nadzieje ze uda mi sie wszystkie wczesnie wyciac jesli beda jeszcze sie pokazywac moze drobny przeciek swiatla winny? po przelaczeniu na flo moglo cos byc.
BA+ON Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 zal mi teraz skasowac planta. w bacznej obserwacji i szczescu pokladam nadzieje
BA+ON Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 9 dni sie zlecialo od ostatniego wpisu z fotami a wiec.19 stycznia przelaczylem swiatlo na flo1 lutego zauwarzylem preflowery na critical + (z dinafemu)dzis jest wiec 28 dzien flo fajnie kwitnie mase ma na oko najwieksza lemon kush (femaleseeds)najbardziej poszkodowana roslina z ogrodkaw dziecinstwie zjedzonaa prawie w calosci przez kotapotem przyduszona warstwa ziemi i na koniecprzypalona zarowka w efekcie2 lutego zakwitla26 dzien flo power kush (dinafem) szroni sie jak by z alaski byla, hehe smierdzi tez jakos bardziej od innych. masywna ale odrobine mniejsza od critikala. 25 dzien flo jack herer (GHS) naj sativa u mnie. ostatnia zakwitla 10 lutego jakos. nie cisnie jakos bardzo albo to ta roznica w genach 18 dzien flo glodne co nie? pozdro
BA+ON Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 nie bylo czasu wczoraj zeby wstawic zdjecia z wczoraj. z paną albo z chłopą a moze z kobietem sie porzegnalem jakos 25 dzien flo na niektorych szczytach prawie caly w bananach critical + wyjawil 5 jajec jakos i ani jednego wiecej nie widzialem. walne wieksza ilosc papu (massvie 5,5ml/L i medi1 9ml/L) teraz i jakos finisher bedzie pierwszy raz. po wodzie potem conie ? [reszta jak limit zdjec przeskocze]
BA+ON Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 brakujace foty z przed wczoraj kush-e: power lemon power lemon przeszlo tysiac 200 odwiedzin pamietnika dzieki, bedzie tu juz tylko lepiej
Gość hi2per Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Smacznie to wygląda. Ciekawe jak pachnie
BA+ON Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 od kiedy hermina wyszla to zmienil sie bukiet aromatow. power kush zdecydowanie naj kwasniejszy czy skiśnialy smierdziel. lemonowego nic specjalnie nie czuc. ogolnie swierza zielenina konopiasta. pozdro
BA+ON Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 maly spamerski bonus klepie calkiem niezle jak na dwudziesty ktorys dzien flo i suszeniu na radiatorze od ledzika mojego 2 dni banany suszac otwierac sie zaczely piona
BA+ON Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Opublikowano 13 Marca 2013 z okazji ze ostatnie zdjecia byly z przed 5 dni a mi sie nudzilo aktualizacja. Witanko czas leci i nawet nie zauwazylem ze to juz 40 dzien flo. za podpowiedzia chwast sprawdzilem w seedfinderze jak wyglada sprawa z moimi genami i jak wszyscy dobrze wiemy faktyczny czas kwitnienia np critical+ to 65-75 a nie 55-60 choc dwie pozostale zostaly opisane juz podobniej do tego co pisal producent. wiec zostalo mi okolo 30 dni. teraz jeszcze raz zaporowa dawke medi i massive nastepnie finisher przez ok 2 tygodnie. ostatnie 8-10 dni czysta woda critical mam nadzieje ze przez ten czas jeszcze nabierze masy power k niestety roslina jest systematycznie kastrowana lemon k ciekawy jestem tej roznicy w aromacie critical power k lemon k na koniec zrobie posta z tymi zblizeniami bedzie ladnie widac rozrost i na koniec bonusik kolejny kolorki
Recommended Posts