Matrixpal Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wczoraj w sklepie kupiłem osprzęt Philips SPC 070 (Son-I 70w). oraz lampę do niego polamp wls-tc 70w W domu zorientowałem się że nie ma dołączonego schematu połączenia. Nie mam schematu ani na papierze ani na sprzęcie. Jestem laikiem w tej sprawie i nie umiem podłączyć bez schematu. Nie jestem też pewien czym lampa została właściwie dobrana przez sprzedawcę który mi doradzał. Pilnie poproszę o schemat połączenia lub dorysowanie na realfotce którą załączam. Gdzie podłączyć zasilanie? Czy uziom musi być czy nie? Kable które są widoczne są fabrycznie wstawione. Z góry dzięki.
Matrixpal Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2012 dzięki ale jednak doszedłem że pacany sprzedali mi złą żarówkę do tego osprzętu. tu musi być hps z wewnętrznym zapłonnikiem. wymieniłem i już śmiga dzięki za pomoc.
Nintek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam mam taki zasilacz i potrzebuję pomocy jak go podłączyć bo co do kabli to nie mam o tym zielonego pojęcia
Nintek Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Machnie mi ktoś do tego schemat ? będę wdzięczna. są różne schematy ale i tak nie mogę się połapać
uciulanygiecik Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 na L podpinasz czarny, na N niebieski, w środku jest symbol uziemienia i tam dajesz zolty
lgorek Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 uciulanygieciek - tak podpinasz jak masz instalaje zrobioną zgodnie z normami, a wiem że wystarczy wtyczke włożyć odwrotnie i już nie działa ale to jest szybko to rozwiązania. Dlatego wole elektroniczne stateczniki.
Recommended Posts