Gość Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam , mam jutro odczulanie w szpitalu , a chciałbym sobie dzisiaj zapalić , czy mogą wystąpić jakieś komplikacje , przy jutrzejszym odczulaniu , ew może wyjść na jaw że paliłem ? dzięki wszystkim za odpowiedzi
Gość cycu Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 jak sie kiedys odczulalem to nie palilem teraz jak pale to sie nie odczulam wiec nie moge Ci pomoc w tej kwestii ale nie wydaje mi sie by moglo Ci cos zaszkodzic, bylem tez oddawac krew dzien po ciezkim paleniu, nie raz i nigdy nikt sie do mnie nie przyczepil o nic wiec luz powinien byc. a teraz na zdrowy rozsadek, odczulanie to nic innego jak podawanie alergenu w czasie gdy substancja uczulajaca nie wystepuje naturalnie wiec jesli palisz wiosna/latem to i tym razem nic nie powinno byc zadnych problemow w najgorszym razie wstrzas anafilaktyczny (?) ale to sie zdarza i bez jarania i to rzadko wiec ostatnie co pomysla to to ze paliles. inna sprawa jesli masz uczulenie na trawe (czyt ganje ) wtedy mysle ze mozesz byc pewien ze cos sie stanie hehe ale ciekawe w jaki sposob odczulanie sie wtedy odbywa, w sumie to odczulanie mialbys juz dzis skoro idziesz palic hehehe pozdro i daj znac czy prezezyles
Gość Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 żyję i mam się dobrze , za odczulanie podziękowałem , jak się dowiedziałem że ma to być przeprowadzone na mój koszt , do tego trwa to 5 lat , i nie są pewni czy pomoże w 100% . Dzięki Ci za odpowiedz , z fartem EDIT: Temat można zamknąć !
Recommended Posts