Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

A Wy juz mysliscie ze w calych czechach 40zl za gram ...ludzie opanujcie sie..gdzie indziej jest taniej..a gdzie indziej drozej..kolega podal przyklad niedowiarkowi ktory nie wierzyl ze sa coffeshopy w czechach i podal informacje ze w tym akurat jest 40zl.

A co do malolatow to szczerze mowiac chyba latwiej im dostac jakies narkotyki niz alkohol..Bo gdyby tak zalegalizowac, opodatkowac marihuane tak jak alkohol czy tyton i oczywiste od 18+..chociarz jak dla mnie powinno byc od 21+ ...18-stka to jeszcze nie w pelni dorosly czlowiek.. To by malolaty nie mialy takiego dostepu jak dzisiaj..

Potwierdzam, ze palenie w roznych cenach mozna dostac. Szczegolnie gdy sie zaczepi kogos na ulicy czy by nie odsprzedal. Jak tam maja wlasne krzaki w domach na legalu, to dla nich odpsprzedac gramulca za 3 dyszki to i tak jest super sprawa, kasa za nic.

Ja swojego czasu kupowalem za 220 koron, od 3 roznych osob. Zawsze pytali to za ile chcesz to palonko, ja mowie, ze ostatnio za tyle mialem i wszystko ok. Inna sprawa, ze to gramy nie byly, a po prostu ilosc jaka sie pod reke nawinela. Od jednego goscia dostalismy cos pod 3.

Co do granicy wiekowej, fakt - 18 lat to dziecko jeszcze, ale trzeba sie zastanowic jak daleko mozna kontrolowac czlowieka, zeby nie zaczal kombinowac. To tak jak z krzywa Laffera, za duze podatki w koncu zmniejszaja wplywy do kasy panstwa, zamiast ja zwiekszac. Zbyt duze ograniczenia nie zapobiegaja danemu zjawisku, a tylko je nasilaja i znieksztalcaja w bardziej patologiczna forme.

zdr.

• Replies 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Możemy jedynie o tym pomarzyć;/
Już dziś w Telexpresie o tym gadali że Czechy legalizują ale przedstawili to tak ze zamiast poprawic tam sytuacje to ta nowa ustawa spowoduje wzrost narkomanii ble ble ble
Manipulacja telewizji...

Opublikowano

Nie wiem gdzie wy mieszkacie ale ja mam dopiero przejebane..bo mieszkam w miejscu gdzie jeszcze straz graniczna ma swoje prawa...do 40 czy do 50km od granicy chyba...

w uj km od Czech...

Gdybym mieszkal jak inni 40-50km od Czech, te patrole moglby mi naskoczyc.

Opublikowano

ciesze sie bo mieszkam przy granicy z czechami. w taki sposób można przysadzić u nich przy granicy kilka sztuk ??

będzie jakaś lista cofików i ich adresy ?

Opublikowano

w uj km od Czech...

Gdybym mieszkal jak inni 40-50km od Czech, te patrole moglby mi naskoczyc.

Jest teren strefy granicznej..i Mogą Ci naskoczyć ;] tylko nie wiem dokladnie do ilu km mają własnie tą władze..

Co do adresow coffeshopow w czechach to na necie sobie wpiszcie przecierz sa.. Hmm stodolna? cesky tesin?