Jabolak Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 "... Ej mineły 3 minuty, a minęło pół godziny" Tutaj jest zacytowana moja wypowiedź na jednym z pamiętnych letnich ognisk Heh wlasnie tez mialem teraz zaburzenie czasu, dzisiaj powiedzialem "ej juz 19? Coś za wcześnie, powinna być dopiero gdzies za godzine" Ogólnie czytalem ten temat i az mi sie palic zachcialo zebym mogl tutaj od razu wam napisac;) Ale jak sciagnalem bucha to mialem komete jak nigdy w życiu! Cała lufa wpadla i zatrzymala sie na tych dwoch wglebieniach w fifce a jezyk tylko koncowka oparzyla;) Co czuję teraz? Palilem dzisiaj dwa razy i jedno piwko do tego. Co teraz czuje? Jestem upie*dolony jak stół durczoka. Siedze i ciesze sie;) A i opierdzielam cipsy, a jadlem frytki duze z sosem czosnkowym jeszcze. To dokladnie opisuje jak sie czuje;) A zaczęlo się od niewinnego uczucia w nogach a potem kaszelku Cytuj
FoQs Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zapomniałem dodać że po nieodpanowanym śmiechu (lub krótkiej przerwie) nie umiem policzków tak jakby.. dać na dół cały czas mam banan często mam zakwasy na brzuchu na drugi dzień ze śmiechu ^^ Cytuj
LionZion Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 cholera jasna panowie, ten temat powinien być zakazany Jak go przeczytałem to tak mi się zachciało palić, że szok mam teraz przerwę od , a mało brakło a bym zapalił. Jak się czuję...? Pierwsze jest przyspieszenie tętna, potem wydaje mi się, że w innym czasie coś robię a w innym to postrzegam, jakby z opóźnieniem. Oczywiście maksymalne spowolnienie upływu czasu, relaks... mam też bardzo wyostrzony słuch, słyszę jakieś szmery z ulicy jakby to się działo za moimi plecami. Jak zamknę oczy to mogę sobie wkręcić dosłownie wszystko I miliony różnych innych zjawisk... Stan naprawdę trudny do opisania. Najlepszą fazę mam jak idę do łóżka zjarany, kołdra waży 500kg, ja ważę 1500 Pokój Cytuj
Dadexix Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Hm, czytam i czytam, a nikt z Was nie ma widzenia "jak za mgla"? a w zasadzie to zawsze widze mgle, nawet gdy ciemno jak w d.. murzyna:D A i o zwiekszonym cisnieniu sródczaszkowym nikt nie wspomnial... Dziwny jestem chyba:D Cytuj
Jabolak Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Hm, czytam i czytam, a nikt z Was nie ma widzenia "jak za mgla"? Pare razy sie zdazylo, ale to raczej od zbyt suchych oczow. A macie tak że jak calusienki dzien palicie i spalicie ogromne ilosci to przez caly nastepny dzien sie chichoczecie mimo ze nie ma do śmiechu? Cytuj
Dadexix Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Jabolak, w zasadzoie nie pale ogromnych ilosci, ale jak dorzucam psyhodela to tak mam, albo jak pale co dzien 2-3 dni, to na nastepny tez;D Cytuj
mr.stuff Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja pale tak okazyjnie, ale jak juz pale to kurdeeee..... - czuje kazda kosc kazdy miesien - spowolnienie czasu ;p - nic mi sie nie chce - śmiechawa w pewnyych momentach jak ch*j xD - oczy mi sie same zamykaja Cytuj
Bartek* Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 przewaznie pale w dobrym towarzystwie jak odpalam jointa czy lufe to czuje czasami tak wielkie szczescie ze by mi tego nie dala nawet gora kasy czy cos innego czuje sie nieziemsko zajebisssscie ! a potem to wiadomo juz rozkminy i smiechawa xD Cytuj
fallout14 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja mam spowolnienie gadki, a moje cale cialo jakby cale naladowane, no i banan na twerzy mi nie schodzi ;p ale ostatnio mialem zajebista sprawe, spalilem troche mocnego stuffu i mi normalnie caly organizm wyczyscilo ;p nie moglem sie od dluzszego czasu normalnie za przeproszeniem wys*ac xD po paleniu siadlem na kibelek i jak nowonarodzony sie teraz czuje Cytuj
lufka0987 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Wy też za pierwszym razem nie czuliście nic ? Bo już nie wiem czy to normalne.. Cytuj
Recommended Posts