Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

zajka999, tak jak Ci pisalem na pw , 30/50 w zaleznosci od doswiadcznia. sezon juz jest . w sobote zdam fotorelacje .

• Replies 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

ja na swoj pierwszy raz zjadłem 45 , a nie mialem stycznosci z psychodelikami wtedy ;] teraz taka dawka to łaskocze w podniebienie ;d

Opublikowano
elo. początek sezonu już się zaczął (głównie na południu Polski). ile na początek ?

20-30 będzie ok :)

Ja na 1 raz jadłem 30 i było OK ale to nie jest reguła, bo każdy ma inną psychikę. Znam osobę którą 15 grzybków na 1 (i ostatni) raz tak poszarpało że przez tydzień dochodziła do siebie, więc myślę że na początek lepiej mniej niż od razu z grubej rury :wodna:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wydaję mi się że 50 to max jak na pierwszy raz :]

Zależy od człowieka :D ja tam lubię smak grzybów :P najlepiej posypać sobie przyprawą jakąś co lubimy i wcinamy :) dobre są też z wywaru =D

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Powiem wam panowie że nie warto dojadać, wczoraj zjadlem 30 i po 2 godzinach doszlismy do wniosku że za mało jednak skonczyło sie na tym ze zjadłem wciagu 4 godzin 130! i du*a blada bania zeszła a tych 100 nawet nikt nie odczuł, zmarnowa magia:( pozdrawiam

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam 5+, jak mówił Terrence prawdziwa przygoda zaczyna się wtedy kiedy kończy kontrola umysłu nad rzeczywistością. To nie kwestia przyzwyczajenia organizmu, bo jedzenie zbyt częste ma raczej negatywne skutki na naszą psychikę i tak czy inaczej po dłuższym czasie nie jedzenia człowiek musi się przemóc, poza tym trip wyzwalający, oczyszczający to trip nad którym nie mamy kontroli:) Pozdro

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+