IwannaGrow Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Panowie wczoraj sie zajebałem i zacząłem rozkminiać jak sie powinno wymawiać odpowiednio nazwy odmian. Teraz pytanie jak sie wymawia kurde Ryder ? albo Maui Waui ? napiszcie fonetycznie jak to widzicie. Cytuj
Gość Gandzior89 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 moim zdaniem tak : Ryder - rajder , Maui Waui - maj waj (hehe nie wiem sam ) Cytuj
IwannaGrow Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 No własnie z tym Ryderem nie jestem pewien. Ja bym dał 'Ryda'. Chociaż niech sie wypowiedzą inni. Cytuj
lioness Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 ryder-pewnie rajder a maui waui to małi łałi, na 100%, slyszalam w piosence;D Cytuj
technik Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 ak-47- aka czterdziesci siedem:) Hindu Kush-Hindu kusz:) Low Ryder-loł rajder xD Cytuj
Gość Byndzek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 No własnie z tym Ryderem nie jestem pewien.Ja bym dał 'Ryda'. Chociaż niech sie wypowiedzą inni. nie wymawia się inaczej jak 'rajder', ew. coś podchodzącego pod 'rajda', ale na pewno nie 'ryda' hah, jakbym tak powiedział na angielskim, to by mnie ukrzyżowali A co do Maui Waui - maj waj To się prawię zgadzam, tyle, że nie 'waj' a 'łaj' Tak samo nie mówi się White Russian - 'Łajt rusian' tylko 'łajt raszyn' Cytuj
IwannaGrow Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 z KUSZem to bym polemizował. mysle ze KASZ. i bardziej HAJNDU Cytuj
Gość Byndzek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 z KUSZem to bym polemizował.mysle ze KASZ. Też się nad tym zastanawiałem jakiś czas temu , myślę jednak, że lepiej pasuje 'Kusz', bo ostroooo kurzy . A Amnesia nie wiem czy wiecie, ale się akcentuje na e ('i') - 'Amniżja' (zwykłymi literami ciężko to pokazać, bo potrzebne są znaki fonetyczne, których pewnie to forum nie obsługuje ) Cytuj
Gość Radzian Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Lołrajder, Hindu Kasz, Paszyn, Łajt Raszyn, tak m/w wymawiam Cytuj
Ronaldo Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 IwannaGrow napisał(a): jak sie wymawia kurde Ryder ? kurdżej rijdżej heheh ale temat ΩΠφΘΔδε εδ κΓζηψθ ΦΨ Cytuj
Recommended Posts