Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Ganja od dilera vs czysta sensi

Gość Dżony Cash

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gdy bierzesz od Dila, nie wiesz co bierzesz, nie wiesz jaki będzie klimat, nie masz o tym praktycznie żadnych informacji, jedyną informacją jest , że to Marichuana ( czasem nawet zdarza się, że ta informacja jest błędna :P ) i czy klepie, czy nie ... Wczoraj paliłem trawke od dila i powiem wam, że jak dla mnie to nei wiem co to było ... Chyba mocny sqn :/ Klimat był po niej okropny, chociaż się śmiałem, byłem na luzie, to w głębi bardzo się denerwowałem tym, że nie mogę wogóle ogarnąć myśi, nie mogłem przemyśleć ... :/ A takiej fazy nie anwidze, chociaż zdarzyła mi sie chyba 3, czy 2 raz. Chociaż siedząc na ławce, czy gdzieś pod jakimś drzewkiem, brałem głęboki oddech, chciałem pomyśleć, poprostu się nei dało. Tak jakby jakaś blokada mi na to nie pozwoliła . . . To jest właśnie minus w trawce od dila, że nie wiesz jaką odmianę palisz ... Może wiecie jaka to odmiana, miała zapach takiego może haszu, chyba tak jhaszu, smak tak samo , w pierwszej chwili normalny mocny, a potem taki też mocny, haszyszowy. A klimat jak mówiłem, zwariowany, dziwny, chyba to był sqn ... wypaliłem tylko 3 rurki na trzech, a bardzo mocno mnie klepło. Przepraszam za mały OFF - Topic ;)

Ja tam biorę od dila bo krzaczki dopiero sobie rosną a ciśnienie jest .Ostatnio dostałem taką sztuke na oko z 5-6 korów(nie wiem ile dokładnie bo spaliliśmy sobie gibona i poprawiliśmy korem) nie była za duża zarzuciliśmy ją na wagę a tu 1,20 coś.Albo taki temat ciężki,albo coś tam było dla zwiększenia wagi tym bardziej że to był miał :/ Ale z reguły dostaje się na mieście ładne bobsony.Sporo osób ma więc jest wybór.

A u mnie przypał na mieście, pale od czasu do czasu i jak brałem od dila to miałem czasem tak dziwna akcje ze serce waliło mi jak młot i ciągle klepałem sie po kieszeniach jakbym cos zgubił :( pare razy tak miałem , kumpel miał czyscioszke no i walnelismy po buchy i normalnie faja fazka pod rozkmine hehe rozkminialismy pochpodzenie naszych imion :D:zmiazdzony:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+