Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Mighty Mite Bardzo szybko kwitnaca roslina outdoor. Jest to znakomita alternatywa dla popularnych odmian Automatic. Wczesnie posadzony urosnie na wysokosc pasa i przyniesie 2-3 razy więcej plonu niż przecietny AF. Dzieki swojej zdolnosci szybkiego zakwitania sprawia ze plonem mozemy cieszyc się jeszcze w czasie wakacji. W budowie roslina przysadzista z jednym glownym kwiatostanem. Topy biale i zbite o zapachu sosnowym(!). Dzieki tej właściwości doskonale maskuje się w otoczeniu i jest praktycznie niewykrywalny przez osoby trzecie (łowcy skarbów). Polecamy kazdemu – jest to odmiana której naprawde warto sprobowac!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja produkowałem te nasiona MM niestety pod lampa bo była zima :). Rośliny matki były strasznie obsypane kryształkami i bardzo łądnie pachniały. Roślina szybko zaczęła kwitnienie, jeszcze na fazie 18/6. Rośnie nieduża do 1,3 metra (chyba ze na oucie jakis kolos wyrośnie) i bardzo ładnie pachnie jak kwitnie. Same topy maja zapach świerkowego lasku :) zrobiłem f2 z myślą o tegorocznym oucie.

Bardzo proszę zebyście wstawiali foty jak wam rośnie. :)

Odmiany Pure juz nie ma ale jest Poison Mighty Mite dostępny w seedbanku trawka.org

Życzę wszystkim kilograma topy!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też przyżądziłem makumbę ale pleć pokazały dużo wcześniej niż u ciebie, nie wiem po jakim czasie, wiem że wysadziłem 21 lipca ale w kubeczkach sporo siedziały. Uzziii, kiedy je wysadziłeś?

Opublikowano
muszę powiedzieć że jak dameczki będą kopać tak samo jak makumba z facecików to PANOWIE... niezły materiał się szykuje

dameczki kopią o niebo lepiej od nie dojrzałych facetów. MM to jest jednodymowiec tak zwany :D jeden dym z bongosa i styknie :)

Opublikowano

Myślę że będzie tak jak mówi lipas, wypiłem 3 szklaneczki makumby i mnie totalnie pozamiatalo. Ogólnie faza jest całkiem inna niż po palonku ale to już rozkmina do tematu z Zieloną Gastronomią :D Trzeba tez podkreślić że 2 pierwsze szklanki były troche źle doprawione z powodu małej ilości margaryny :D Roślinki miały po 30-40cm, najwieksza strenowana z 0,5m ładnie rozkrzaczona ale trzeba przyznać że już męszczyźni charakteryzują się porażającą mocą :shock:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+