No i po robicie👍💪 maluszki leżą ładnie na glebie i obyło się bez żadnych strat 😉 bo poddały się moim wspaniałym masażą. A i to fotki jak pięknie się rozłożyły, prawie jak laski na plaży 😉😁🤣
Trochę mnie nie było ale jestem! Spuchły konkretnie i zdaje się ze jeszcze puchną.
Pojawiają sie pierwsze brązowe kulki. Większość mleczna, ale sporo przezoczystych.
Strasznie żywica zasłania już liście ręki tam nie idzie włożyć bo się lepi sakramencko.
Z obserwacji zauważyłęm że jak się da nawozu grow od AN więcej (tyle co podaje producent to zaczuna znów rosnąć).
Może mają tam jakieś hormony wzrostu bo dawałem zmniejszoną dawkę i ładnie rozwijały się dałem zalecaną i poszły w górę.
Myślicie, że jeszcze tydzien na overdrive i już robić flush czy 2 tygodnie overdrive i flush?
Już lekko mieszam overdrive z bigbudem. Wydaje mi się, że na początek grudnia trzeba będzie już suszyć.
Oczywiśćie wycinka głównych topów te z dołu zostawie i dam jedzenia na tydzien i znów flush.
Druga powoli ale konsekwetnie ładnie się rozwija ładnie pozapuszczała preflowery i chciałbym jej dać światła już.
Tylko nie wiem czy ona sama nie zakonczy swego żywota 😞 Doświadczonych prosze o informacje.
#all
#solo
#trichomy
#trichomy (nowsze nowym sprzętem)
#druga
Recommended Posts