Shocke Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Stary temat, zamknięty. Zakladam ten temat poniewaz w dziale robi sie nie potrzebny burdel. Pytania typu czy dojdzie, gdzie kupic itd. prosze pisac w tym temacie, a nowe zakladac tylko z konkretnymi opisami odmian.
rozpruszka Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 czy ktoś w ogole uprawiał odmianę AFRICAN FREE? dochodzi na out w PL?bo cena bardzo kusi ( 130pln za 10 femi)lolo: african ziomek nie americandzieki lolo , jak moglem się tak pomylic przepisując? dziwny ze mnie typ
Baleron666 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Co myślicie o odmianach passion#1 i shaman od dutch passion która jest lepsza na outdoor w naszym klimacie?
rookie Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 sa to dwie z nielicznych dochodzacych obie sie nadaja patrz milion postów i oponii na ich temat
Baleron666 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Jeszcze zastanawiam się nad rudealis skunk od thc-thc która z tych jest najmocniejsza i która najlepiej sobie da rade na zewnątrz?
Baleron666 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Będzie to moja pierwsza hodowla a wy co byście wybrali z tych trzech odmian?Chodzi mi o która jest najmocniejsza i zktórej jest największy plon?
lolo Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 wybrał bym z każdej po kilak nasion ku**a sami se chociaż nasiona wybierajcie to wasza indywidualna decyzja a co do african free to nie wiem czy dochodzi tez miałem na oku tą odmianę ale wziąłem co innego:D prawdopodobnie nikt jeszcze tej odmianki nie miał ale sądząc że kwitnie do połowy października a to pewnie jest czas podawany na out w Holandi więc może nie dojść do końca pod polskim słoneczkiem
Gilbert Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Ktoś może wie coś o odmianie Blue White x Cannadian z seedbank trawka ? - Którego pokolenia są nasiona- Poziom THC lub czy da się zjarać po jednej lufce- Ilość plonów z jednego krzaka- Okres zbiorów
cheton Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Gilbert mysle, ze jeszcze nikt nie mial okazji uprawiac tego crossa.A nasiona to zapewne pokolenie F1
metalfan Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 A ja w sprawie NL x Critical mass Dowiedziałem się, że dojrzewa. Ale może wie ktoś kiedy jest gotowa do żniw?
Recommended Posts