Zamieniłem wasze linki do aukcji Amazon na zrzuty ekranu. Jest to lepsza opcja dla forum pod pozycjonowanie seo, linki wychodzące do innych stron obciążają daną stronę. Druga sprawa to aukcje na Amazon, allegro, olx po jakimś czasie znikają. A jak są zrzuty ekranu to każdy będzie mógł zobaczyć o jaki produkt chodziło.
Za 267 euro masz na amazonie w promocji marsa hydro fc3000. 300W fajnego światła. Jak znalazł na taki box 0.8x0.8.
Z tych dwóch to bym raczej plagrona brał.
Przy stanach zapalnych, trzeba zwrócić bardzo duża uwagę na balans kwasów tłuszczowych w organizmie i poziom antyoksydantów w diecie. Do tego wszystkie choroby skórne są skorelowane z jelitami i dietą. Nawet jak coś jest ,,tylko na skórze,, to warto podejść do tematu holistycznie. Druga rzecz to odpowiednia pielęgnacja, do skóry głowy polecam kosmetyki od Psorisela.
Woda kranówka dobrej jakości
Po tym jak kupiłem ten nawóz kapnąłem się że na amazon są też biobizz mógłbyś podać linka do jakiegoś zestawu?
Lampa trochę tańsza nad którą zawiesiłem oko od:
Lumatek LED ATS200 W PRO
podobno poprzednie modele bez rewelacji ale w tym pisze ze się postarali:
"
GCx-4 PWR Grow LED lampa do roślin 160 W – idealne światło do roślin z UV i IR dla maksymalnych substancji czynnych i terpenów – oddzielny tryb dla wzrostu i kwitnienia
"
Recommended Posts