cannabisforum Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a mi ktos odpowie na pytanie ? Cytuj
cheton Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 a mi ktos odpowie na pytanie ? Mysle, ze taka wentylacja wystarczy do tego boxa, jest on dosc wysoki i nie powinno byc problemow z temperatura.Czy bedzie czuc rosliny, to juz nie wiem, sam sie o tym przekonasz.Co do tego ile Ci zostanie zenskich roslin, to nie badz taki pewien, ze bedzie ich 6.Nie jest regula to, ze stosunek plci w przypadku nasion regular wynosi 50:50.Donice 10-12L moga oczywiscie posluzyc, jako donice docelowe. Cytuj
bajbus24 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 co myślicie o tej lampie czy da rade w moim namiocie 80 x 80 x 160 wysokość lampa sodowa hps poot pl 90e philips green power. czy raczej trudno bedzie wyrobić z temperaturazamierzam zamatować u góry 2 wentylatory wypychające powietrze jeden komp i jeden kanałowy a na dole 2 komputerowe wpychające :?: Cytuj
Deadcell Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Damianusix, temperatura może być, choć musisz uważać, pewnie szybko będzie wysychało u roślinki.. Wilgotność postaraj się podnieść.. na wegu minimum 60%.. dołóż jaką szmatkę mokrą pod doniczki np .. Co do warunków, nie spodziewaj się cudów po takim oświetleniu.. Im więcej inwestujesz, tym więcej otrzymujesz Cytuj
Deadcell Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 gajowy, no jawnie układ jest pod 400W... Cytuj
anarchy Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 A co sadzicie o boxie majacym w podstawie trojkat? Wymiary podstawy 50x50x70cm, wysokosc 80cm. Wiem ze nie jest to raczej praktykowane, ale mam jedyna miejscowke wlasnie na opisanego wyzej boxa. Prosze o wasza rade. P.S. Jaka odmiane polecacie jako pierwsza do mojego dosyc niekonwencjonalnego boxa? Cytuj
2q Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 anarchy, no da rade i w trójkącie coś wysadzić tylko problem bo nie wiadomo jaka lampę walnąć A no polecił bym Ci na początek jakiegoś automata zapodać Biała farba matowa idealnie się nadaje na ściany to każdy wie ale czy jest jakaś różnica jak to będzie Akrylowa matowa? Scaliłem posty (następnym razem będzie warn :evil: ) + z nudów poprawiłem błędy i znaki polskie Cytuj
ojciec Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Mam pytanko gdzie najlepiej kupic sklejki, płyty wiórowe i czy np. w obi wytna mi je na wymiar? Cytuj
Gość Byndzek Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ojciec, w OBI to nie wiem, ale wiem, że na 100% jest taka usługa w Castoramie Cytuj
MJboy Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 zasilacz uniwersalny Jaki ten zasilacz? Masz możliwość ustawienia oporu [ohm] oraz natężenie [amper] ? Grzeje się być może masz ustawione za duże lub za małe natężenie. Wentylator potrzebuje średnio 0.15 Amper, a opór w sumie byle jaki daje. Znaczenie ma czy podłączyłeś równolegle czy szeregowo oraz jeden musi być podłączony tak jak drugi tj. czerwony to +, a czarny -. Podaj dokładniejsze inf. o zasilaczu to postaram się Tobie pomóc. Cytuj
Recommended Posts