GanjaFarmeR Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Polecam: "Sex Drive" Przekozacka komedia Dawno juz sie tak nie usmialem jak przy tym filmie :wink:
Gość Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Tak jak wyżej Ganja Farmer napisał "SexDrive" jeszcze "Big Stan" też jest zajebistą komedią oraz Horror "Lęk" zajebista historia o tym co się porobiło kilku młodym ludziom po grzybach
franzu Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Chłopaki z Baraków wymiatają xD polecam na beke w ch*j
Wujek Bolo Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Perfekcyjna zemsta...tytuł filmu: "pewnego razu na dzikim zachodzie"
FoQs Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Dobry film Ale moim zdaniem i tak 'The Union' jest dużo lepszy
aaabbbccc Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 W tym temacie proszę zamieszczać linki do filmików o tematyce wiadomej wraz z krótkim opisem. Będę dodawał je do pierwszego posta. 1.The Union-Bardzo ciekawie zrobiony 105-minutowy dokument na temat marihuany. 2. Debata na temat legalizacji narkotyków z udziałem Janusza Korwina-Mikke 3.Opinia prof.Johna Morgana nt. marihuany /admin - link wygasł/ 4.Janusz Palikot o marihuanie /admin - link wygasł/ 5.Kaczyński ośmiesza się mówiąc o marihuanie /admin - link wygasł/ 6.Amerykańska wojna z narkotykami /admin - link wygasł/
manishek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 polecam produkcje 'Z.F. Skurcz''rzuciłeś na mnie swój cień - okryłeś mnie hańbą!' xD
Diesel Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 krótki ale dobry na zjaranca zreszta na trzezwo tez
Kappei Sakamoto Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Hmm, film na fazkę... Time Crimes - film, który zmasakruje wasze mózgownice. Najlepiej od razu ściągnać i oglądnąć, bez żadnego czytania recek itd. bo tylko będzie psuć efekt rozjeania jakiego doznacie.
Recommended Posts