Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

PTR uwierz mi na słowo że nie mogłem sobie uzmysłowić że to jedno wielkie halu :D w pewnym momencie TRIPU ( mowie tu o konkretnym odrealnieniu ) nie jesteś już w stanie odróżnić co jest prawdziwe a co nie....wtapiasz się w to, utożsamiasz się z tym i kropka. Jest to co jest i niema innego świata...to jest teraz twoja rzeczywistość i jedyne co możesz zrobić to odnaleźć się w tym wszytskim i starać się przetrwać. Oczywiście są momenty chwilowe że czaisz że to tylko TRIP że masz zajebistą BOMBE i lejesz z tego i troche ulga przychodzi ale zwroty akcji na Salvi są nie przewidywalne...raz jest miło kolorowo a w ułamku sekundy możesz wpaść w jakiś wir, będziesz się kręcił widział setki kolorów, głosów twarzy, wszystko stanie się mroczne i przerażające i uwierz mi że wtedy nawet do głowy Ci nie przyjdzie uzmysławianie że to tylko wielkie halu :D

Marco może i przesadzam, niewiem. Ja chce odkrywać nowe rzeczy, chce polecieć tam gdzie jeszcze nikt nie był, nie obchodzi mnie jakim kosztem hehe myśle, że na tyle długo pale i na tyle dobrze znam tą rośline że moge eksperymentować. Dla mnie najlepszym jest właśnie ekstrakt x30.....wizje są nieziemskie. Wyższe ekstrakty mnie miażdzą, TRIPY są nie do opanowania w żadnym stopniu, niema chwili wytchnienia, po takim TRIPIE czuje się wykończony przez tydzień hehe :D

Na piątek planuje kolejną podróż. Już niemoge się doczekać :wodna:

Pozdro.

• Replies 452
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

No naprawde swietny trip tak jak wszystkie twoje Japko. Ja ciagle popalam sobie susz ale niestety nie jest on w stanie wyrwac mnie w inny wymiar mimo to i tak mam naprawde grubo po nim, musze sobie napedzic ekstraktu i wtedy pociagnac bongo :DPTR, tak jak pisal Japko na szalwi jest ciezko uswiadomic sobie co jest tripem a co nie ona wchodzi z nienacka i tak jak on sam teraz pisal ze nawet nie wiedzial czy juz sie zaczal trip czy nie. Pozdro i zycze wiecej takich podrozy :peace:

Opublikowano

Kurde ludzie jak ja bym wam chciał pomóc wszytskim i dać ekstrakty ale nie da rady tak za dużo was :D pale puki mam, a mam już niewiele. I niewiem kiedy znowu będę miał? ma ziomka w holandii i on to tam skądś kitra, niewiem skąd ale ma i działa dobrze. Tak więc pytajcie po znajomych może ma ktoś znajomego od znajomego który ma lub który załatwia no kurde sposobów jest mnóstwo. Pozdro.

Opublikowano
Marco może i przesadzam, niewiem. Ja chce odkrywać nowe rzeczy, chce polecieć tam gdzie jeszcze nikt nie był, nie obchodzi mnie jakim kosztem hehe myśle, że na tyle długo pale i na tyle dobrze znam tą rośline że moge eksperymentować. Dla mnie najlepszym jest właśnie ekstrakt x30.....wizje są nieziemskie. Wyższe ekstrakty mnie miażdzą... (...)

Pozdro.

Widze że mamy identyczne poglądy ;) przeżyć coś czego inni nie przeżyli :D o to w tym chodzi w sumie...

A co do odkrywania nowych rzeczy... pozostała jeszcze Aya ;b moi amerykanscy kumple z forum psychodelicznego niemalże wszyscy przegłosowali że dmt lub aya jest lepsza niż salvia heh.

no ale to już tematy nie w tym temacie xD

Opublikowano
marco86, . W tym roku pierwsze grzyby (ale bez przesady, bo się u mnie ziomki prawie "pozawieszali" w zeszłym sezonie). Myślę, że podołam.. :wink:

:) to nawet może lepiej że pierwsze grzyby, chociaż bardziej zdradliwe. Wg jakiejśtam organizacji grzyby i lsd zajmują 4 poziom psychodelicznych doznan ;b 5 i zarazem ostatni poziom to ekstrakty szałwi. Ja juz jutro na grzyby wybieram sie bo w beskidach już rosną. No ale znów cholera offtop... :shock:

Hehe Japkodre jeśli jesteś z małopolski to daj numer do tego gościa xD zaraz wtedy wszyscy strzelimy 100 stron z tripami xD pozdr!

Opublikowano

Nie jestem z małopolski hehe nie te rejony. A co do Aya to już bardzo się w to zagłębiłem dużo czytałem itd jestem gotoey na to ale tak jak pisałem wcześniej gdzieś odkładam na wyjazd do Peru i tam sobie polece na tej cudownej roślinie. To będzie miazga.

Na piątek mam przygotowaną kanne 1g i ekstrakt x30 Salvi. Po kannie było super ale był wcześniej alko i MJ więc teraz najpierw pójdzie sama kanna a potem zapale Salvie.

Kanna u mnie wchodzi po 30min.

Chce zrobić tak żeby kanna mi weszła nie przed TRIPEM ale w czasie jego trwania....ciekawe jak to wpłynie na TRIP?? Czy diametralnie się zmienią wizje hmm zobaczymy. Chyba z 10 razy wciągałem kanne i zawsze po 30 min czułem kopa niwiem może tak se wkręciłem ale i dobrze przynajmnie wiem dokładnie ile mam czasu. Włącze stoper i przy 25min gdzieś zapale Salvie hehe ale będzie lot. Czuje że będzie wypas :D Pozdro

Opublikowano
moi amerykanscy kumple z forum psychodelicznego niemalże wszyscy przegłosowali że dmt lub aya jest lepsza niż salvia heh.

Pewnie zależy w czym - nie próbowałem nic innego poza SD, ale trochę czytałem o innych psychodelikach i o ile mi wiadomo SD jest jedyna w swoim rodzaju - no ale zależy kto czego szuka.

bez obrazy ale moze dla przeciętnego amerykanina zanik "Ego" to coś bardzo

nieatrakcyjnego, wręcz przerażającego?

JabkoDre:

Chodziło mi głównie chyba o łączenie SD z alk, ale sobie trochę to przemyślałem - dla mnie alk to trucizna, naprawdę, no ale przecież każdy jest inny i znam wielu ludzi, nawet kruche, małe kobietki, które po dawce browarów która by mnie zmiotła z powierzchni na 48h, na drugi dzień wstają rano do pracy i normalnie funkcjonują. Jestem bardzo. wrażliwy na substancje psychoaktywne (z czego się ciesze). Jeśli chodzi o alk to nie chodzi o działanie na psychikę - bo tu reaguję normalnie, ale na organizm - strasznie znoszę kaca. Ale tak sobie myślę że choć np. MJ mi wystarcza na raz 0,1-0,3g (i to w postaci blanta a to powinno działać słabiej niż z lufki), to jak czasem spalę 1-2g to też jest ok, a są przecież ludzie którzy po 2 buchach "umierają" - jakieś mdłości, kołatania serca, lęki itp.

Ja za SD biorę się bardzo delikatnie i chyba mi się za to odwdzięcza - jak dotąd zero negatywnych przeżyć, a działa na mnie dość silnie i to sam susz.

JabkoDre: mam jeszcze jedno pytanie czy to co Ci ten ziomek z NL załatwia to jest orginalnie zapakowane ze smartshopu czy z prywatnej uprawy? Czy paliłeś susz/ extract z "dopalacze.oom" (pisało na nim że import z mexyku) albo z jakiejs uprawy?

Kiedys kupiłem susz z dopalaczy i różnica w smaku jest ogromna (oczywiście na korzyść własnych roślinek). Dym z tego suszu z dopalaczy był po prostu ohydny. A co do mocy to trudno ocenić, ale myślę że porównywalna, albo i większa (tych z uprawy). Z tego co czytałem to moc ex na pewno bedzie wieksza, bo to co pisza na tych ex typu 45x, 60x, 90x to mocno naciągane (nie wiem czy ten extract z dopalaczy był standaryuzowany czy nie).

Opublikowano

moi amerykanscy kumple z forum psychodelicznego niemalże wszyscy przegłosowali że dmt lub aya jest lepsza niż salvia heh.

Pewnie zależy w czym - nie próbowałem nic innego poza SD, ale trochę czytałem o innych psychodelikach i o ile mi wiadomo SD jest jedyna w swoim rodzaju - no ale zależy kto czego szuka.

bez obrazy ale moze dla przeciętnego amerykanina zanik "Ego" to coś bardzo

nieatrakcyjnego, wręcz przerażającego?

Nie no spoko, gadam tylko co oni mi gadali ;b Znaczy wiesz, szczerze mówiąc dmt freebase z tego co czytałem (chyba że się myle?) podobnie działa do SD, również zanika ego... nie wiem jak z kolei Aya, choć czytałem, trudno tam zgeneralizować psychodeliczne doznania. A po za tym amerykanie to świry :D

Mi jak narazie pozostaje załatwić SD, potem bede kminił inne rzeczy ;b

Opublikowano

marco86 ---> JapkoDre :elo:

Nie paliłem tego z dopalaczy. Zawsze zamawiałem z shamanshop...i susz i ekstrakt super, pierwsza klasa. dobre układy miałem ze sprzedawcą i zawsze jak się pogadało to wysyłal mi gratisowo rózne próbki nowości ale przeważnie prosiłem o nowe ekstrakty salvi. Spoko koleś..zawsze się dogadaliśmy :D

A to co mi ziomek z holandii załatwia to wysyła mi w takim woreczku zamykanym jak na drugs są. Ale smak i zapach identyczny z mi znanym ze shamanshopu. Bardzo podobna jakość. Jest ok.