Medicaluser Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Dał bym jedną łyżkę stołową max i w razie czego w trakcie uzupełniał ale do kiełkowników to bym nic nie dawał nawozu dopiero do tak 4tygodniowych sadzonek kurzy nawóz jest strasznie mocny
a b c Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jak długo ślimak może zniszczyć roślinke? Jak roślinka ma 20 dni to jeszcze jej cos zrobi?
lampa Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nie, bez przesady, chyba, że będziesz szedł godzine do drugiego pokoju i w domu panują grobowe ciemności.
niedostosowany Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam wszystkich farmerów.(sorry za słabą znajomość określeń ale dopiero zaczynam wchodzić w świat rolników:D)będzie to moja 1 uprawa i chcę zapytać się czy robię wszystko tak jak należy:1. Pestki 10x auto ak47 femi. 10x auto diesel femi. Dziś przyszły do mnie i od razu włożyłem je do słoików z wodą, jutro planuję przełożyć je na watę a po wykiełkowaniu kubeczki plastikowe 0,2. Kubeczki będą na parapecie min. tydzień (dobrze robię?)2. Spot... no właśnie, max 1,5m sadzonki sosny (mam 2 takie miejsca) i drugi ładna polanka wycięta w sosenkach około 3m wysokich.3. Pomidory chcę wysadzić w doniczkach i teraz własnie moje pierwsze pytanie jak duże one mają być? Myślałem o prostokątnych. Jak duże musiałoby byś aby zmieścić tam po 2 automaty i czy lepiej od razu dla każdego przygotować osobną donice, jeśli tak to też jaką? 4. Ziemia, pewnie będzie kupna z ewentualną domieszką ziemi z ogródka który już został przygotowany przez mamusię. Czy to wystarczy i czy trzeba do doniczek coś dodać?Myślę że o niczym nie zapomniałem. Dzięki z góry za odpowiedź i pozdrawiam
a b c Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kiedy planujecie zacząć swój outodor?
ners777 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Siema, mam pytanko: czy moge włożyć do PC boxa HPS-a 150W ale tylko na jakiś tydzień życia roślinek, tzn. przed przeniesieniem na spota Chodzi mi o to czy roślinki sie nie popalą????? Czy lepiej HPS-a 100W???
badgrass Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 HPS spali roślinki na wiór. Dawaj świetlówki i jakiś wiatrak.
lampa Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no, chyba, że kolega zrobi tam tornado
Insider Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Malutkie sadzoneczki na spocie mozna podlewac woda z ukorzeniaczem. Pomoze to plantom czy to bez sensu?
Recommended Posts