cheton Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Sadz spokojnie, nawet na normalne odmiany nie jest za pozno.TRANS, nie wporwadzaj ludzi w blad, jak nie jestes pewnyzjarany, gnojowke odpusc
chudyxyz Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Siemanko mam pare pytan:Czy odmiana Wrappa dojdzie na oucie? nigdy nie mialem doczynienia z ta odmianaCzy 10l ziemi uniwersalnej wystarczy do dolka odmiana (Ruderalis Skunk x Passion), nie mam mozliwosci targania na spota wiecej ziemi, z gory dzieki
seven2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 NO nie przejmuj sie wystraszony koziol (czyli samiec sarny) wydaje takie dźwięki jak będzie uciekał a pozniej zatrzyma sie w krzakach i znow zacznie "szczekać" to moze znaczyc ze znalazleś jego ostoje polecam dziczyzne na gastro
47seed Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam! Poszedłem dzisiaj na spota żeby podlać moje pomidorki i spotkała mnie tam niemiła niespodzianka,a mianowicie 3 panienki leżały razem z ziemia obok dołków w których rosły. Zastanawiam się co mogło je wykopać, ingerencje ludzi raczej wykluczam bo gdyby ktoś chciał je zniszczyć to by je porostu wyrwał a one ewidentnie wyglądały na wykopane, samo dojście na spota też raczej nie należy do przyjemnych rzeczy i bez spodni i bluzy nie ma co w ogóle próbować się na niego dostać, poza tym obok tych wykopanych było więcej krzaczków w ziemi i w doniczkach które nie były ruszane. Pomyślałem że mogło to być jakieś zwierze które chciało podjeść sobie jajeczek, ponieważ ostatnimi czasy w dołkach z krzaczkami zagnieździły się mrówki. I teraz mam pytanie do was czy w naszym kraju jest zwierze które mogło by to zrobić czy jednak to jakiś człowiek. Co o tym sadzicie?
patrol Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Panowie pomóżcie,w połowie czerwca mam zamiar zakupić około 60 pestek femi.I teraz pytanko do was jakie odmiany wybrać żeby doszły tak późno posadzone, nie interesują mnie żadne automaty.Pomóżcie:)
gieta Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 @ up To normalnie, to samo spotkalo mnie w tym sezonie. Prawdopodbnie byl to dzik lub sarna. No niestety ale takie przypadki sie zdarzają ;/
Qbaa Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Potwierdze post Up.Prawdopodobnie dzik/i wpadly Ci na spota..
Tetrahydrokanabinolowy Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Panowie pomóżcie,w połowie czerwca mam zamiar zakupić około 60 pestek femi.I teraz pytanko do was jakie odmiany wybrać żeby doszły tak późno posadzone, nie interesują mnie żadne automaty.Pomóżcie:) Do połowy czerwca masz czas na wysadzanie roślin, więc nasionka wypadałoby kupić nieco wcześniej. Nadadzą się wszystkie odmiany dochodzące pod naszym polskim niebem. Czas, w jaki dochodzą rośliny, masz podany na stronach seedbanków.
beki Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 wsadzac jeszcze kiełki w ziemie? pewnie bedą mniejsze ale dojdą, tylko czy plon bedzie zadowalający?
badgrass Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wsadzaj śmiało, jest początek czerwca więc jeszcze nie tak późno
Recommended Posts