rabarbar Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 jesli nie bedzie ulew i nie podtopi ci calkowicie plantow to przykryte butelkami przetrwaja, planton jest na kwitnienie, takze musisz sam okreslic kiedy ci zakwitnie, biohumusem tak po tygodniu moze dwóch od wyjścia z ziemi, nic się nie powinno stac, no a ripen oczywiście pod koniec kwitnienia, ok. 2 tygodnie przed hervastem
banana Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 dzięki za odpowiedźa kiedy najpóźniej można wysadzić zwykłe nasionka na out (od razu wykiełkowane nasiona do ziemi na spocie) żeby jeszcze dobry plon z nich uzyskać? Moja odmiana to easy sativa
gieta Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Elo,Jutro bede przygotowywal dolki pod pomidorasy Mam z tym zwiazane pytania1) Dolki chce zrobic 30x30 cm, ale jaka glebokosc?2) Jak dawkowac dolomit?3) Chcę wymieszac ziemie kupna z ta ze spota. Jakie proporcje?4) Jak uzyc mikroyzy? Wystarczy tylko wrzucic do dolka? xD5) Kiedy najpozniej moglbym wysadzic na spota krzaki? (zakladajac, ze tydzien byly na parapecie)Peace !
Zibir-Zibi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak będą długa na parapecie w małych doniczka to mogą skarłowacieć, nie zwlekaj z tym zbyt długo.
fernando99 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mam pytanie odnośnie ziemi.. czy nada się torfowa o ph 4,5-5,5 ?
bongos1 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Chce już powoli robić sadzony z pestek które były w grubych jointach, ale nie mam gdzie ich dać na parapet. Dało by rade wynosić je na dwór w dzień a na noc wstawiać je do piwnicy?
WeedSmoker Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 W piwnicy raczej jest za zimno ale możesz je posadzić na out pod butelkami to nie zmarzną, a teraz w nocy jest już ciepło(przynajmniej jak dla mnie)
Cielak Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dokladnie jak napisal WeedSmoker obetnij butelek i daj na planty, ja tak robie i powinno byc dobrze, temp w nocy juz nie powinna spasc ponizej 0, a w dzien sloneczko smazy
knujjjf Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam mam niemały problem...Kupiłem 5 nasion AK47 Femi AF...wrzuciłem 4 do wody na 24h, potem precrushing i na waciki...i CO? i NIC! nie wyszła ani jedna (dzisiaj minęło 36h)... jakie dacie rady co zrobić??Czyżby nasiona z SHITBanku Quakemind ? poprzednio kupowałem te same nasiona i po 2 dniach miałem kiełki z wszystkich nasion!TUTAJ 3 DNI... nie wyszła ani jedna... czy sprawa jest przesądzona już?
Cielak Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jeszcze nie, do tyg czasu moga wyjsc kielki. Musisz czekac
Recommended Posts