SeRu Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Witam, dostałem w prezencie 5 nasion fem produkcji Greenlabel: Power Widow (Power Plant x White Widow) Northen Light Jack Diesel (Jack Herr x NYC Diesel) Bubblegum 47 (Bubblegum x AK47) Northen Skunk (Super Skunk x Northen Light) Które będą najlepsze na out?
Damian0991 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Bubblegum 47 (Bubblegum x AK47)wszystkie jak najbardziej sie nadają, poczekaj do maja
SeRu Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Myślałem aby już je wykiełkować i moze w polowie kwietnia wysadzić..pogoda w sumie zapowiada się niezła:)
fernando99 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam. takze mam pytanie,doStalem nasiona od kumpla i zamierzam od razu wrzucic na spota,jakie sa szanse ze teraz przetrwaja ?
badgrass Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam. takze mam pytanie,doStalem nasiona od kumpla i zamierzam od razu wrzucic na spota,jakie sa szanse ze teraz przetrwaja ? Jakieś są. Ale jeśli zamierzasz od razu pestkę wsadzać na spocie to proponuję zaczekać jeszcze z 2 tygodnie, aż zrobi się już w miarę ciepło w nocy.
gondziu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 moglibyście mi zasugerować jakąś odmianę na out dla początkującego?
badgrass Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zajrzyj tu Odmiany Nadające Sie Na Outdoor W Polsce.
gondziu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 W sumie widziałem już ten temat.. no ale spoko, skorzystam z tego co da się tam wyczytać
bongos1 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Chce powoli kiełkować 5 auto Ak&Cindy. Tylko chciałem jak najkrócej trzymać je w domu tzn. planowałem 2 dni w kompie potem 2-3 dni na oknie i do zemi. To dobry pomysł? Kiedy najlepiej zacząć to robić żeby mieć pewność że nic sie z nimi nie stanie na powietrzu i ile najlepiej je trzymać na oknie? PS: dostałem w gratisie pestki Satori x White Rino(indoor)są jakieś szanse że przetrwają na oucie?
TRANSCENDENTALNY Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Chce powoli kiełkować 5 auto Ak&Cindy. Tylko chciałem jak najkrócej trzymać je w domu tzn. planowałem 2 dni w kompie potem 2-3 dni na oknie i do zemi. To dobry pomysł? Kiedy najlepiej zacząć to robić żeby mieć pewność że nic sie z nimi nie stanie na powietrzu i ile najlepiej je trzymać na oknie? Najlepiej jak byś zaczekał z tymi AF do maja a najlepiej czerwca, możesz szybciej wysadzić bo wiem jak się chce jak najszybciej zacząc to jedną pestke możesz wrzucic do ziemi na test i zobaczymy jak sobie poradzi ja też wrzuciłem do ziemi ale chyba sie pośpieszyłem bo noce po 2-6 stopni i padac ma kilka dni z rzedu.
Recommended Posts