LG :) Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Myślicie, że rośliny bedą miały dobry plon, jeśli ziemia z miejscówki bedzie zmieszana z dolomitem. Czy koniecznie muszę kupować ziemie?
ziemba Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Zrób mieszanke 50% ze spota i 50% kupnej i bedzie gites .
badgrass Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Które odmianki nadadzą się najlepiej do szklarni ? Chciałem wziąć ogólnie na out coś z wiadomych i bdb znanych: durban poison, holands hope, shaman, maroc oraz easy/early ... Któreś z nich nada się dobrze do szklarenki ? Boję się pleśni w późniejszym stadium gdyż jak podejrzewam w szklarni będzie wilgotno? Czy mylę się ?
doktorek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 w tym roku palm niebedzie niemam czasu na czekanie do pazdzirnika hehe...stawiam na same auto flow od grzesia ...palilicie z outa automaty od grzesia???
cheton Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Pomysl logicznie.Skoro nie bedzie dna w donicy, to roslina i tak bedzie wypuszczala korzenie w miejscowa ziemie.
lampa Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 a nawet ja dno będzie, to przez dziury korzenie i tak pójdą w glebe.
lampa Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ale na jakie konkretnie pytanie? czy woda w doniczce z denkiem będzie wypływała? no chyba własnie po to w doniczkach są dziury..... także przez owe dziury woda dostanie się do otaczającej gleby. O ile gleba nie bedzie sama w sobie tak samo mokra.
orson Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 witam mam do was pytanie tak sie zastanawiam bo mam fajna miejscowke na oucika tylko ze : jest oddalony o 20 metrow od jeziora ale znowu jest 15 m nad jeziorem i jestem ciekaw czy dalo by sie tam cos uhodowac czy nie bylo by za mokro itp ?
orson Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 no to sie bardzo ciesze to zobaczycie piekny gl z jeziorem w tle zdjec
Recommended Posts