L@ska Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 2 syte garscie powinny wyjsc 40-50g wiec dobrze sam dzisiaj wazylem i 2 garsci ~ 40g. do ziemi dozuc 2 lub 1 garsc dolomitu i powinno byc git, jesli nie chcesz to mozesz zostawic chyba nic nie powinno zlego sie stac
lolo Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 dolomitu można dorzucić tak na zapas ale po co skoro PH w przedziale 6-7,2 jest idealne do uprawy MJ
federzon Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie jeszcze raz z odp. Jeszcze chciał bym się dowiedzieć kiedy mogę sprawdzić płeć u Passion1? oczywiście ona jest bez aurofloweringu.. a czytalem na forum w poradniuku, że płeć bez auto dopiero liiec sierpień... więc wychodzi na to ze po ok 4miesiącach dopiero bede mogl pomidory z niej zebrać - . 0 ?
smokkker Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie jeszcze raz z odp. Jeszcze chciał bym się dowiedzieć kiedy mogę sprawdzić płeć u Passion1? oczywiście ona jest bez aurofloweringu.. a czytalem na forum w poradniuku, że płeć bez auto dopiero liiec sierpień... więc wychodzi na to ze po ok 4miesiącach dopiero bede mogl pomidory z niej zebrać - . 0 ? oj ze spokojem. Ja u mojego Passiona płeć rozpoznałem dopiero w połowie lipca. Zbiory - 2 część września . W zeszłym roku wysadzałem początek kwietnia, teraz będę go wysadzał jakoś początek maja
Grandzik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam, Mam takie pytanie. Jakiej jakości będzie palenie wyhodowane z nasionek Passiona #1 (regular) na outdoorze gdyby doszło do zapylenia żeńskich roślinek o ile takowe się pojawią? Jakie macie doświadczenie z nasionkami regular? można liczyć na 2 roślinki żeńskie? Może jakiś sprawdzony seedbank, gdzie zawsze Wam zdarzała się kobietka w tym stadzie (5 nasionek) :> Jakie jest palenie z męskiej roślinki? Dziękuje i proszę o wyrozumiałość.
jaca1331 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jakie polecicie nasiona na drugą w życiu uprawę pierwsza zakończona prawie sukcesem z jednego krzaka ok 30 gram . W tym roku chcem coś z AutoFlow co polecicie? najlepiej coś taniego i dobrego z powodu ograniczeń finansowych. a i pytanie, bo mam troche nasion ze zbiorów zeszłorocznych bo zostały zapylone przez samosieje rosnące nieopodal, czy z nich coś będzie?
asdman Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jest krzak, zalozmy w ziemi, a ziemi wsypane 8 litrow... co sie stanie kiedy bedzie za malo i korzenie dojda do tej zwyklej ziemi ze spota ?
nowicjusz Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 witam,sadzicie juz na outa? czy za wczesnie? z gory dzieki za odpowiedz
adriansza Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 siema mam porobione 5 dołów na out, 3 po 20L kupnej ziemi z mało ilością gleby tam obecnej oraz 2 po 30L też z mała domieszka. Mam 2xWR regular, 3xWR feminized, 1xSwiss mix ,jak proponujecie to rozplanowac?? co w jakie doły?
jondrko Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 2 po 30 - wsadz 2x wr femi, a do reszty reszte ;D
Recommended Posts