LionZion Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 siemka, mam drobne pytanie, mianowicie mam pestki Purple Maroc'a i zanim wysadzę go na out(planuję po tzw.zimnej zośce ) chciałem je potrzymać w boxie przez około 2 tygodnie, aby miały dobry start. Na stronce seedbanku przeczytałem jednak to: "Nie polecamy trzymać ich najpierw indoor przed połową-Kwietnia, bo może to spowodować że po przeniesieniu na out zaczną kwitnąć już w Maju, a potrzebują trochę więcej czasu aby osiągnąć pełen wzrost." I zacząłem się zastanawiać, czy w moim przypadku nie wystąpi podobny problem? Czy mogę dać je do tego boksa i na jaki fp? Myślę, że 18/6 byłby git, ale spanikowałem trochę czytając te notki, nie chcę, żeby mi roślina zaczęła kwitnąć w maju Pozdro
cheton Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Najlepszy termin na sadzenie na spoty jest po polowie maja, gdyz wtedy juz nie powinno byc przymrozkow.Jak chcesz najpierw w domu potrzymac, to mozesz juz kielkowac.Dla Twojego dobra, zlap troche teorii przed sadzeniem, bo widze, ze zieloniutki jestes, a to na pewno zaowocuje w przyszlosci.
jaszczur333 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jak spadna to oznacza ze pekly
Patrick031 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 @up: Ze sklepu zawsze lepiej. Ale jeśli nie masz funduszy, albo nie chcę Ci się dużo tego tachać na spota, to zmieszaj ziemię kupczą z ziemią ze spota 50%/50% i dodaj dolomitu. A ziemię najlepiej bierz spod pokrzyw.
nowicjusz Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 witam, mam zamiar wykonac taka mini szklarnie 100x100cm,pytanie od kiedy mozna tam sadzic??? juz czy za wczesnie? odmianki jakie posiadam to possion,nexus,missing i monster.prosze o odpowiedz
knujjjf Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ile dałoby rady wyciągnąć z 6 krzaków ak47 autoflo na oucie zakładając harvest~początek sierpnia?
SprOket Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jak same panienki ci ie trafia to nawet do 300 gietów, ale na takiego farta bym nie liczył.
nowicjusz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 witam, mam zamiar wykonac taka mini szklarnie 100x100cm,pytanie od kiedy mozna tam sadzic??? juz czy za wczesnie? odmianki jakie posiadam to possion,nexus,missing i monster.prosze o odpowiedz
BOB MARLEY Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Siema ;] Może ktoś mi napisać jak zbudować mini szklarnie ;>?
jaszczur333 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 folia listewki gwozdzie mlotek styropian i masz szklarnie albo mozna zrobic szklarnie z baniaka 5l
Recommended Posts