BOB MARLEY Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Yogrowerzy ;]Mam pytanie odnośnie faz księżyca :Czy na pewno dobra faza na kiełkowanie jest od 6 do 14 kwietnia? Bo widze że są tu jakieś niejasności, błędy (??)Fazy Księżyca a KonopieA i jeszcze jak stwierdzić barwę światła świetlówki nie mając opakowania... taka trupio-biała to 2700K, a żółtawa to 6500? Bo rozumiem że do wega potrzebuję 6500 ;>?
cheton Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ciepla(zolta) raczej 2700K, a nuie na odwrot. :zbakany:
Kebab Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam, rozmyślam sobie jak tu posadzic odmiane indoor na outdoor, i co myslicie o tym zeby tak na poczatku od kiełka na 12/12 fotoperiod do boxa, az zacznie kwitnac, nastepnie na dwór np: przez wakacje (lipiec sierpien) i mamy gotowe palonoko?
weeed Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 W czym można przetransportować kiełki na spota jak coś? Żeby nie uszkodzić
RafalBLCH Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 W czym można przetransportować kiełki na spota jak coś? Żeby nie uszkodzić Myslę,że np. w pudełeczku po kremie nive np. na nawilżonej wacie. (pudełeczko musisz wczesniej bardzo dobrze umyć)
cheton Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kebab, tylko licz sie z tym, ze roslina po wysadzeniu na outa moze wrocic sobie na weg, albo nawet sie shermic.Wiec to nie jest takie proste, jak sobie myslisz.
SeNgoku Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 u kumpla? ja chyba tez bede trzymal u kumpla bo mam kota i moze mi zjesc moje roslinki ;/ juz raz tak zrobil maly cep.
mlodykonopnista Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 macie pomysli gdzie trzymac roslinke juz w glebe zanim ja przekopie na spota ? w domu nie zbyt... W małych doniczkach na spocie, sam tak będę kiełkował.
SeNgoku Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 W małych doniczkach na spocie, sam tak będę kiełkował. no tak a jeśli bedzie na przyklad duzy wiatr bądź jakis deszcz/burza? ;>
Recommended Posts