dontsmoke Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Czy dojdą w Polsce następujące odmiany? -early special -master kush -voodoo
Blunt Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Mam w planach potrzymać swoje passiony przez 2 tygodnie w boxie pod lampą hps 150w zanim pójdą pod chmurkę.. i jako amator mam pytanie, czy to jest dobry pomysł? Jeżeli tak, to ile godzin na dobę lampa powinna grzać? Z góry dzięki za odpowiedź
Edward Weed Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Co do podhodowania to bardzo dobry pomysł a co do lampy to musisz napisać jaka jest jej moc i jak duży jest growbox oraz ile roslinek ma sie pod nią wychować Pozdrawiam nieudaczników którzy nie poszukają sobie odpowiedzi na forum! A były już takie tematy!!! No ale nic trzeba pomagać uwstecznionym osobą.
cheton Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Obcinasz dno butelki i nakladasz na rosline.Daje to tyle, ze ta butelka chroni mlode rosliny przed zwierzyna/wiatrem, itd.
gibonas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 zamawiał ktos z was w tym roku pestki firmy dutch passion? ja zamówiłem kilka paczek i w kazdej paczce były małe pestki, jedna paczka była reg i w niej były ładne a reszta femi i były małe
WenszoncyWonsz Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Mam pytanko. Kupiłem ostatnio nasiona i teraz mam dylemat, bo nie wiem czy może im się coś stać tzn. w jakim miejscu należy je przechowywać? Mogą się one jakoś zepsuć?
MopMan Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Szykuję się do mojego pierwszego outa i zdecydowałem się na af feminizowane, powiedzcie które z niżej wymienionych będą najłatwiejsze do uprawy i czy wogóle coś z nich wyrośnie:White Master Femi Seed GGS <<White Russian Femi Seed GGS << trawka.org/seedbankWhite Killer Automatic Feminized <<Ak47 x White Maser Femi AF GGS << quakemindDiesel Ryder x White Russian Femi AF GGS << quakemindZależy mi żeby jak najszybciej zasadzić je już na spocie ponieważ niemam zbytnio jak je trzymać w domu. Następne pytanie to co ile mniej więcej trzeba doglądać spot. Doczytałem że najlepiej af sadzić od początku maja, prosze o weryfikacjeCzy będę musiał taszczyć ziemie grodniczą czy wystarczy zastana ziemia i jakieś nawozy ?z góry dzięki za pomoc
majkiel91 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Ktoś tam wcześniej pisał, że przykryje sadzonki butelkami. Jak to wygląda? Biorę 1.5L butelkę obcinam "kurek" i po prostu nakładam na pomidora? Daje to coś? Nie można zapomnieć też o tym, żeby w butelce porobić dziurki żeby była dobra wentylacja
gibonas Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 mam pytanko:jakich wymiarów ma być dołek zeby weszło tam 10 litrów sklepowej i 10 litrów ze spota ziemi, 5 litrów steropialu, 1 litr keramzytu.(plus tam jakies dwie szklanki dolomitu). i jak głęboko kożeń idzie w dół?
mihipoznan Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diesel Ryder AF, White Master AF, Automatic Skunk AF (b.szybki) - wszystkie te odmiany są gotowe w 60 dni od kiełka. Zresztą prawie wszystkie odmiany z AF dochodzą około 2 mies.
Recommended Posts