koles Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Mam zamiar stosowac na ten outdor hydrozel. Czy stosowal to ktos ?? I kiedy juz go zastosuje to jak mam podlewac woda i nawozami zeby sie przesadzic bo podobno o wiele mniej powinno sie wtedy dawac A ziemie mam zamiar dac taka: ziemia uniwersalna piasek hydrozel keramzyt i mysle nad jakims dlugotrwalym nawozem moze obornik ??
pitek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 szukam pestek femi na outdoor, musi dojsc w naszym klimacie i byc 100% sativa. najlepiej podajcie sklepy, no i jakie doniczki do tego
gibonas Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 ile litrów keramzytu na auta do dolka,nie do donicy?
Medicaluser Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 to wystarczy garść wrzucić keramzytu - spulchnia glebę i podejrzewam z w upał lekko podtrzymuje wilgoć sam czasem ziemią dostaje i dosypuje
pitek Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 szukam pestek femi na outdoor, musi dojsc w naszym klimacie i byc 100% sativa. najlepiej podajcie sklepy, no i jakie doniczki do tego
L@ska Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nie laska poszukac w seedbankach?? w 100% sativa jest jak nazwa wskazuje easy sativa bedzie chyba w kwietniu na quakemind. Jakie doniczki? najlepiej zadne tylko wykop duzy dolek
Cath Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Jak ma być 100% sativa to Durban Poison mogę polecić, Easy Sativa ma "tylko" 95% sativy w sobie. F2seeds to ma na pewno, jeżeli chcesz taniej. Poza tym wiadomo szukaj na forum
gibonas Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 tymi papierkami lakmusowymi do mierzenia PE HA mozna mierzyć PE HA wody i ziemii gdzie je moge kupić , w ogrodniczych czy chemicznych
Gość Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 kiedy zaczynacie?ja się już doczekać outa nie mogę i z pospiechu mi pewnie roslinki zamarznal da rade na poczatku kwietnia dzialac juz na out?
Slaby20 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 przede wszystkim to trzeba ogladac pogode dlugo terminowa. Ja to robie takze kiełkuje gdzies w połowie kwietnia. wysadzam na poczatku majac na uwadze to zeby nie zapowiadali zadnych przymrozkow i zeby było słoncea wysadzona w takich warunkach roslina ma najlepsze szanse na zaklimatyzowanie i przezycie.
Recommended Posts