eazy71 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jeżeli miałeś obok niego damki, to się spóźniłeś, bo mógł je posypać swoim pyłem.
spoofy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 A wie ktoś może jaka może byc przyczyna tego że żółkną dolne liście u roślinki? tutaj masz tabelkę.. Cannabis Nutrient And Deficiency Table może to być brak NPK lub Mg, jeżeli lałeś nawóz to Ph bo niewłaściwy poziom może blokować przyswajanie niektórych pierwiastków..
Pustelnik Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 moze byc to nie dobor N czyli azotu a moze byc to co innego nie widzimy roslinki wiec co tu mozna powiedziec nic
domator222 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dla pewności dosyp może dolomitu? W moim przypadku pomagało
annlove Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 hej chlopaki mam pytanie, nie moglam znalesc podobnego tematu a ostatnio mam malo czasu, A wiec tak Moje roslinki wyszly tydzien temu z ziarenka i teraz sa w domu jeszcze w donicy, ale sie wyciagnely troche, planuje na dniach wysadzic je juz na outa, i tu pytanie Jak sadzic wyciagniete roslinki? czu podsypac je troszke glebiej czy moze mocowac na patyku zeby z czasem sie nie polozyly ? jakies rady na wyciagniete? wszystko co wiecie please
GanjaFarmeR Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 annlove, Jak masz wyciagnieta rosline,to nie ma sie co cackac z jakims podpieraniem patykami itp... Wsadz ja po prostu glebiej,zeby ok 3/4 lodygi byla zakopana i bedzie ok. Ani sie nie zlamie od wiatru,ani nie zgnije.
Gość Byndzek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 annlove, Jak masz wyciagnieta rosline,to nie ma sie co cackac z jakims podpieraniem patykami itp...Wsadz ja po prostu glebiej,zeby ok 3/4 lodygi byla zakopana i bedzie ok. Ani sie nie zlamie od wiatru,ani nie zgnije. W skrajnych przypadkach możesz ją jeszcze powyginać, a nawet lekko złamać (wiem z doświadczenia), tylko wtedy będzie się dłużej przystosowywała :wink:
Recommended Posts