smoker6 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 I jeszcze raz jak bo nikt mi na to pytanie ni eodpowiedzial Nie wiedzielem gdzie sie o to zapytac, wiec postanowilem napisac to w offtopie. Mozecie powiedziec jak przechowywac i co zrobic z nasionami z rosliny tak aby mozna bylo uzyc ich za rok I jeszcze jedno ile mozna zebrac nasion z 1 rosliny np. DR ??
eazy71 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Nasiona trzeba przechowywać w workach próżniowych.
Maestro Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 najlepiej w pudeleczkach po kliszach z ryzem i w lodówce tylko nie zamrażalce
eazy71 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zostaw póki nie podrosną w boxie. Na razie mamy chujową pogodę, a one takowej nie lubią
annlove Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 wiem ,ze nic sie nie stanie ,ale czy zdążą urosnąć do odpowiednich rozmiarów a o pogode nie ma co sie martwic bo szklarnia bedzie urosnal najwyzej poczekasz do konca wrzesnia
smoker6 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 narazie w najblizszych dniach nie wsadzaj bo ochlodzenie idze, niech ci podrosna w boxie i dobiero na outa
korona124 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam wszytskich serdecznie mam pytanko bede przesadzał roślinki i zamiast dolomitu mam "WAPNO HYDRATYZOWANE" Gadałem z babeczką z ogrodnika móiła że "bęzie dobre tylko dawac mniej niż dolomitu powiedziala ze jedna garść bedzie dobrze" Niewiem czy jej wieżyć a nei chce dolomitu kupowac skoro mam to... Dobre bedzie i ile stosować?
Dee-Jay Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 A wie ktoś może jaka może byc przyczyna tego że żółkną dolne liście u roślinki?
eazy71 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Może już są niepotrzebne. Jak są zbędne, to one odpadają.
Dee-Jay Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Niepotrzebne? Jak roslinka emituje pyłek to znaczy że to facet tak?
Recommended Posts