PIOOO Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 dzis rano byłem na spocie i zobaczyłem takie rdzawo zułte plamy na mlodych roślinkach...czy to moze byc od niocnych przymrozków?...co dziwne plamy te mają tylko WW które były pod butelkami hm. Dzięki za info,
KING Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Witam co myslicie o moich dwuch roslinkach które rosną na balkonie maja ok 10 h słonca dziennie nawozy jakich uzywam to GHE Flora Series.Passion #1 17 dni.2: Słabej jakosci ale widac jej wysokosc
nowicjusz Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 witam,mam pytanie,po jakim czasie od posadzenia mozna stwierdzic czy mamy rosline zenska czy meska?
slabyy Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Witam jestem poczatkujacy i mam glupie pytanie Nasionko Ak-47 Automatic wsadzilem do ziemi gdy mialo kielek okolo 1 cm jest w ziemi od 2 dni.Dzis sie wybilo jednak nie jestem pewnien czy wszytko jest ok.wybilo sie ponad ziemie okolo 3 cm i na czubku lodyszki zamiast listków sa skorupki pestki.Jeszeli cos jest nie tak jak to naprawic
matifuks Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 mozesz je delikutaśnie spróbować sciagnac.Uważaj zebys czegos nie urwał,nic na siłe
dziq07 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 witam. mam pytanko. w czwartek dostalem nasionka.. wrzucilkem je do wody na kilka godzin a puzniej do wieczka od sloika wypelnionego chusteczka .. ( rowniez przykrylem nasionka jedna warstwa chusteczki) i w dniu dzisiejszym widac tylko lekko pekniete skorupki i kawaleczek białego kiełka. poczekac jeszcze troche az kiełek bedzie dłuższy i ładowac go w ziemie czy nie ?
owcathc Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Siemanko mam pytanko albo kilka oczekuje pomocnych odpowiedzi 1 Czy taki zestaw nawozów mi wystarczy flo: biohumus veg: PK 13-14 oraz jaki do tego zasadniczy nawóz najlepiej ogólnie dostępny w "Leroy Merlin,Obi,kwiacarni" 2 Jakie dołki wykopać głębokość 30 a szerokość ziemia piaszczysta planuje wymieszać z kupną 80%kupnej i czy dodać do tego krowiego obornika mam pod dostatkiem jeśli tak to świeży czy suchy ? 3 Czy do ziemi dodać keramzytu jeśli tak to ile i na sam dół wsypać wymieszać orza czy to musi być jakiś specjalny keramzyt 4 Maroc x Wczesne czy wszystkie rośliny będą takie same czy po prostu może mi się strafić kilka maroków i kilka np early girl lub special itp ? to by było na tyle z góry dzięki
KING Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Witam mam taki problem zostawiłem sobie 2 roslinki w domu 1x Passion# 1 femi 1x No name.Ten drugi rosnie normalnie a passion jest od niego mniejszy do tego ma dziwne liscie miejscami ciemno zielony kolor miejscami jasno zielony a miejscami prawie ze zółtawy. Nie jest to przenawozenie ani przelanie bo podlewam je tak samo i sa w takiej samej ziemi kupna 5,5-6,5ph. Jaka moze byc przyczyna, dodam ze zachamował równiez swój rozwój i nie rosnie tak szybko jak ten no name.
dziq07 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 KING, moze temu sie rożnia że jedna roslinka to sativa a druga indica? a co do tego wzrostu to troche poczekaj jeszcze i moze zacznija lac jakis nawozik. bless
RasTafari Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 A ja mam do was pytanie odnoście pogody Bo teraz zauważyłem że w nocy jest już nawet ciepło, więc jak myślicie plastikowe butelki można już zdejmować z krzaczków ? Bo za gorąco to im chyba też nie może być PS. Mam LowryderaF2
Recommended Posts