GanjaFarmeR Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 edy zaczać im lać biohumusa ? mozesz zaczac nawozic po 2tyg.zycia rosliny. Kiedy zmienić nawóz na florovit ? Tzn. kiedy roślina zaczyna kwitnąć ? Kiedy zaczyna pokazywać płeć? Wtedy zacząć dawać nawóz na kwitnięcie ? Kiedy pokaza plec.zazwyczaj pod koniec lipca lub na poczatku sierpnia
cheton Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Z tym nawozem na weg, to jest tak, ze powinno sie go lac wtedy, kiedy roslina bedzie tego potrzebowac.Co prawda mozna go uzywac juz po 2-3 tyg, ale jesli bedzie to zbedne, to mozemy sie jeszcze troche wstrzymac.
Jaskiniowiec Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A ja mam takie pytanie na ktore wydaje mi sie ze odpowiedz znam-czy jak wysadze np w polowie maja lub na poczatku czerwca pestki typu es, maroc czy passion to dadza rade dojsc? pozdro
Kristov Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 elo ;] slyszalem ze jack herrer nie dojdzie w pelni na out;cie bo to typowy in/door... ale biorac uwage ze miejsce w ktorym mieszkam jest bardzo ale to ku**a bardzo cieple i to cieplo trwa od powiedzmy kwietnia do pazdziernika/ listopada moze jakos by wplynelo? czy poprostu w czasie sie nie wyrobie?
namhok Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam wiem że wiele razy to bylo na forum ale mam pytanie odnośnie saren czym odstraszyc konkretnie sarny bo mam dobrego spota ale gdzie nie popatrze tam biegnie po 10 saren w tą i spowrotem...jak zrobic by nie chyciły się moich przyszłych krzaczków?(pytanie-odpowiedz i sory za powtarzajace sie pytanko) pzdr bless
namhok Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ty czlowieku no sory za to pytanie mysle ze nikt by się nie zmęczym odpisując w jednym zdaniu,pozatym temat wątku mnie zmylił a Tobie chłopie przydal by sie jakiś gibgibon i chwila chillu i na wieczor jakas du*a bo widac dawno nie miales a nie tylko cenzura i cenzura yo
Dee-Jay Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A dobrym pomysłem byłoby posadzenie krzaczków autoflo na dachu jakiegoś budynku np Hali widowiskowo-sportowej?Rozłożyć tam folię,nałożyć ziemię i wysadzić?Zdałoby takie coś egzamin?
GanjaFarmeR Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dee-Jay, Teoretycznie dalo by rade,ale w praktyce moze sie okazac inaczej...Z ta hala wodowiskowa to jest bardzo zly pomysl.W takich budowlach musi byc stale kontrolowany stan techniczny wiec istnieje duze ryzyko,ze ktos tam wejdzie i przypal gwarantowany.
bmaq Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Chodza po tych dachach dosyc czesto. Szczegolnie po tej akcji z zawalona hala...
rafus117 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 haloloooo gdze moge kupic nasiona auto AK 47 tanio bo w wiekszosci shopach sie pokonczyły wie ktos gdze mozna dostac je w tej chwili bo mam kilka ale potrzebuje wiecej help
Recommended Posts