RasTafari Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 WeeWeed Dzięki, tak prostym słowem pozytywnie nasunąłeś na mni energie Muysze to powiedzieć ... TUTAJ są zajebiści epozytywni ludzie Pomocni, przyjacielscy, nie kłutliwi... Mało na których forach tka jest Jah Bless bracia and siostry ! Niech tak zostanie dalej I wielki PLUS dla każdego z was za pomoc
dvsn Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 uwazaj z tym spotem bo cos za czesto do roslinek zagladasz jezeli raz juz ugiołes roslinke to zajzyj do niej za jakies 2 tyg. zabierz ze soba sznurek roslina napewno urosnie i pujdzie do góry wtedy jeszcze raz ja ugniesz juz nie na jeden a na 2 sznurki i tyle tylko jeszcze za kilka tygodni bedziesz musiał poprawiac troszke te sznurki bo roslina bedzie cały czas prubowała wyciagac sie ku górze
BlantocholiK Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Siemanko! Ja mam takie pytanko:Kupiłem jakiś humvit-eko w ogrodniczym(Poprosiłem o biohumus ale zczaiłem że to co innego dopiero po wyjściu ze sklepu ), nie pisze tam jakie ma składniki(nawet ile NPK jeżeli wogóle są hehe) tylko pisze ze to nawóz ekologiczny i ze spulchnia glebe i sprawia lepsze oddychanie korzeni i lepsze wchłanianie subst. mineralnych z gleby. Czy ktoś to stosował?Czy moze byc zamiast biohumusa na poczatek? :?:
PanJan Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 a powiedziałeś pani że to ma być na weg ?? jak tak to może być
RasTafari Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 A ja mam pytanko, na OUT - Doorze będe zmuszony zostawić swoje LR na dw tygodnie , będą miały wtedy około miesiąc ? coś koło tego ... Jest tam stała wilgoć, czy mogę je tak zostawić ?
cheton Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Jest tam stała wilgoć, czy mogę je tak zostawić ? No chyba nie masz innego wyjscia, skoro jestes do tego zmuszony.Nie powinny pasc z powodu braku wody, mysle, ze przez te 2 tyg chociaz raz popada, wiec rosliny powinny dostac troche wody.Konopie, to silne rosliny, poradza sobie :wink:
Gość krzysiek.k7 Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 co robicie jak dowiecie że macie mężczyzne?bo co mi on wogóle?
RasTafari Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 cheton dzięki No z braku wody pewnie nie padną, bo naprawdę jest tak, że mało co trzeba podlewać Dzięki jescze raz Przed wyjazdem jeszcze poleje troszke nawozem na zapas i git krzysiek.k7 co robimy ? Ja jeszcze nic, bo dopiero będe miał moją pierwsza uprawę, ale z forum wiem, że inni robią makumbe
cheton Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 [ Dodano: 2008-05-28, 22:44 ] co robicie jak dowiecie że macie mężczyzne?bo co mi on wogóle? Jak chcesz uzyskac pestki z uprawy, to zostawiasz mezczyzne, a on zapyla kobitki.Jak nie chcesz miec pestek, tylko samo palenie, to wyrywasz mena i go wyrzucasz lub ewentualnie robisz z niego makumbe
Recommended Posts