Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
8 godzin temu, kolober napisał(a):

Część 👊 jak chcesz to mogę ci podać linka do sklepu z tanimi klimatyzacjami i ja do siebie kupiłem klimę na 45m² za 60e i powiem ci że jestem mega zadowolony.

Hej! 
Jeżeli masz link to byłbym wdzięczny! Właśnie widziałem że w granicach 60-80e można dostać coś fajnego

Opublikowano

Hej👊 nie mogę znaleźć linka do tej strony ale zrobiłem ci skrina to już sobię poradzisz i ja kupiłem właśnie taką jak na zdjęciu za 60e. Teraz nie ma ich nastanie ale jak wejdziesz na tą stronę to możesz ustawić powiadomienia i dadzą ci znać jak będzie dostępna.

Opublikowano

UPDATE!
DZIEŃ 12

Panie ładnie rosną, dostały już dwa razy po pól litra wody z ukorzeniaczem, oraz dwa razy po pół litra z Bio growem(2ml). Raz zmieszałem bio grow z fish mixem (po ok. 1,5ml). Ziemie sprawdzam przed podlaniem, ale przez temperature dosyć szybko się robi sucho. Niepotrzebnie dałem dwa razy z rzędu nawóz. Przy następnych podlewaniach raczej będę się stosował do zasady 1x sama woda 1x z nawozem. 

Wilgotność w namiocie średnio 55%, temperatura w dzień ok 29-30st i w nocy ok 27st. Myślę, że w przeciągu dwóch tygodni zamówie klimatyzator bo się robi coraz cieplej na dworze 

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

7.jpeg

8.jpeg

WhatsApp Image 2026-03-19 at 20.13.53.jpeg

Opublikowano (edytowane)
W dniu 14.03.2026 o 12:30, kolober napisał(a):

Screenshot_2026-03-13-16-38-25-816_com.android.chrome.jpg

To sa produkty b-ware... Ich nie ma na stanie.... ktoś oddaje na gwarancji lub nie jest zadowolony, reperuja jak mogą i pociskaja za 3/4 ceny nowych produktów, używki.

Edytowane przez Eolenis
Opublikowano

Wydaje mi sie za wcześnie na grow. Szczególnie ze masz light mix w 20 l donicach i lejesz duzo wody wiec maja składniki z dolnej części gleby. 

Ja dawałem od poczatku połowę dawki z tabeli producenta, dojechałem do 70 % i jiz widać  delikatne przenawozenie, więc ja bym z azotem uważał.

Powodzenia dalej

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Eolenis napisał(a):

To sa produkty b-ware... Ich nie ma na stanie.... ktoś oddaje na gwarancji lub nie jest zadowolony, reperuja jak mogą i pociskaja za 3/4 ceny nowych produktów, używki.

Widzę że trochę mało wiesz bo ja kupuję z tej strony rzeczy i to są albo powystawowe albo zwroty z których nie był ktoś zadowolony. Mało tego masz założone wszystkie plomby i rok gwarancji na sprzęt. Poza tym przy każdym produkcie masz opis z kąd pochodzi i za taką klimę jak kupiłem za 60euro NOWĄ na gwarancji w sklepie musiał bym zapłacić jeszcze raz tyle.

Edytowane przez kolober
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie to samo napisalem... przeczytaj moze dokładnie zanim sie oburzasz...

Gwarancja jest jak na każdym sprzedawanym przedmiocie. Rok.

Edytowane przez Eolenis