Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano
18 minut temu, Eolenis napisał(a):

Po to jest forum zeby swoje zdanie wypowiadać. Ale tutaj widze sie nie da. Bo cokolwiek nie powiem to koliber mnie neguje albo mowi ze jest złe.

Nie twierdzę ze wszystko mowi źle, ale tez wszechwiedzący mie jest. 

A regulacja pH jest jak najbardziej wskazaną jezeli masz wodę  duzo powyżej optymalnego, w jedna czy druga stronę. 

Stary co ty piszesz? Ja się  tobą nie zgadzam tylko i wyłącznie co do regulacji pH a no i co do nawóz które są lepsze. Tyle że co do nawozów ty wolisz te a ja drugie.

Opublikowano

Bede wchodził gdzie chce i yego mi nie zabronisz. Po prostu swoją arogancja psujesz klimat na forum. Bo nie potrafisz przyjąć żadnej krytyki jak małe niedowartosciowane dziecko

Teraz, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Stary co ty piszesz? Ja się  tobą nie zgadzam tylko i wyłącznie co do regulacji pH a no i co do nawóz które są lepsze. Tyle że co do nawozów ty wolisz te a ja drugie.

To lej wode z ph 8,5 do twoich roslin bez regulacji.. zobaczymy.

zaryzykujesz?

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Eolenis napisał(a):

Ja tez ważę na mokro. I to jest bardzo przydatne. Na przyklad zeby wyoptymalizowac suszenie. 

Ale widzę ze tutaj szydera jest ważniejsza od informacji. 

Zachowujecie sie jak małe dzieciaki 

Nie szyderca tylko zobacz jak one wyglądają to jego trymie z łodygami pół metra 🤣🤣 tak się waży to po co w ogóle trymować? To jest zwykłe zawyżanie wagi

7 minut temu, Eolenis napisał(a):

Bede wchodził gdzie chce i yego mi nie zabronisz. Po prostu swoją arogancja psujesz klimat na forum. Bo nie potrafisz przyjąć żadnej krytyki jak małe niedowartosciowane dziecko

zaryzykujesz?

Ale ja to powtarzam od początku że przy wodzie w okolicach 5ph i około 9ph trzeba już regulować chłopie!!

Edytowane przez Wesoły Ogród Aliena
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Eolenis napisał(a):

zaryzykujesz?

Ale ja to powtarzam od początku że przy wodzie w okolicach 5ph i około 9ph trzeba już regulować chłopie. Bo mikroorganizmy nie wyrobią.

Edytowane przez Wesoły Ogród Aliena
Opublikowano
22 minuty temu, szczurek10 napisał(a):

Dokładnie nie życzę sobie żebyś się tu udzielał 😉 nie potrzebuje twoich rad 

To może przestań dawać reakcje na forum ? Jeżeli tylko kolibera nauka wystarczy, to pisz prywatnie z koliberem. 

Opublikowano

Cały czas to pisałem a nawet jeżeli widziałeś raz to chyba jesteś na tyle inteligentny że zrozumiałeś. I nawet ludzią tu na forum pisałem ! W moich filmach na YT to samo mówię cały czas kumpel tyle że widocznie tak czytałeś co piszę że nie zauważyłeś przez tą pieprzoną sprzeczkę.😅