Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Sciołem góre jest tego więcej niż jej siostry. A sporo jeszcze zostało. 

Ma ogółem 3 miesięcy i 22 dni ale należy wziąć pod uwagę że kwitnąć zaczeła jak jej siostra odeszła, a rowno z nia było sporo preflowerów tak naprawdę 😛 
Mniej żywicze niż siostra ale jak trymowałem to chyba bardziej jendak ale zobaczy sie po wyschnięciu.

Z samych rekawiczek 5 kulek żywicy 😄

Edytowane przez KushSensei
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Pierwsza roślina (ta wczęśniejsza):
Pierwsze cięcie:
16g trym

14g małych
22g średnich
27g dużych
Drugie cięcie po dojrzewaniu:
18g trym

40g duże
27g średnie
23g małe
Czyli coś koło 153g i 34g trymu. (ale nie wiem czy coś nie zaniżyłem)
Smak mega owocowy trip fajny przyjemy taki cieplutki 😄A nawet lekko uspokajający / usypiający. Nie mam zbyt wielu zdjęć których jestem pewien że to z tego, ale te jestem pewien.
To jak wyglądają topy oraz wysuszone topy i zapach i haj wskazuje że to prawdopodobnie z duża doża prawdopodobnienstwa była Gold Mery Automatic AF (AKS)

large.result_mid.jpg.a3787a7ac81f3a56f40
large.result_big.jpg.939a44f8a0f7698029d

Roślina druga dała mi łącznie 170g i 18.6g wysokiej jakości trymu.
Zapach w czasie uprawy zmieniał się kilkakrotnie, zmienia zapach nawet po suszeniu dlaczego NIEWIEM.
Trip dla mnie za mocny, wzmacnia się po pierwszym vaporyzowaniu kilkukrotnie. (Wygrzewanie wzmacnia) Smak cieżko określić taki skun owoc chemia tradycyjne zioło cieżko to określić. Zapach najabrdziej przypomina mi te z pierwszej uprawy. Topy żywice jak nie wiem trym żywiczy jak nie wiem.
To jak wyglądają topy oraz wysuszone topy i zapach i haj wskazuje że to prawdopodobnie z duża doża prawdopodobnienstwa była Speed Gorilla Glue AF

large.PXL_20260103_143508408.RAW-01.jpg.
large.PXL_20260103_143436944.RAW-01.jpg.
large.PXL_20260103_143329130.RAW-01.jpg.
large.PXL_20260103_143547418.RAW-01.jpg.

Jakość suszu tym razem wyszłą całkiem dobra, patrzac na stary susz aż chce go całego przerobic na haszysz ale i tak już z połowe przemieliłem. Czy hasz trzeba zawulkanizować czy można w pylistej formie trzymać (metodą suchą).

Edytowane przez KushSensei