Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

1 x Super Costa 365 |AF (THC)|, 1 x Gold Mery |AF (AKS)|, 1 x Speed Gorilla Glue |AF (AKS)|

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, KushSensei napisał(a):

Bo u mnie jest to od tego że przerosły i od stresu świetlnego.

A i to jest ten przykład zdrowych roślin tak ???😅🤣🤣🤣

Edytowane przez kolober
Opublikowano

Od stresu świetlnego tak żółkną bo przylegały ponad dzien bezpośrednio do lampy.
Ja stawiam ze to faktycznie efekt czerwonych diod może być problemem, jeżeli nie to genetyka ujowa. Moc z pomiarów wychodzi prawidłowa.

Opublikowano
2 godziny temu, KushSensei napisał(a):

Od stresu świetlnego tak żółkną bo przylegały ponad dzien bezpośrednio do lampy.
Ja stawiam ze to faktycznie efekt czerwonych diod może być problemem, jeżeli nie to genetyka ujowa. Moc z pomiarów wychodzi prawidłowa.

Skoro tak ci wychodzi to nie mam nic więcej do dodania w twoim temacie bo to i tak bez sensu 😅 i powodzonka 😅😉

Opublikowano (edytowane)

Wymiana lampy teraz nic nie pomoże pozatym po co inwestowac jak chce zainwestowac w wiekszy namiot by nie kisic ich tak ciasno 😛 I już mówiłem że next bedzie nowe.

Edytowane przez KushSensei
Opublikowano

Okej Panowie, znów pod lampą, postanowiłem zaryzykować ta lewa z tyłu połamana w całości dodatkowo wyciołem czubki oraz z 40% topów bo było za gęsto zdecydowanie. Pierwsza ta z przodu też dostała w kość ale głównie łamnie. Zaś druga zaczeła chyba strecza opuźnionego bo leci mocno w górę aż jej obiżyłem wysokość nieco 😛
Ogólnie zauyważyłęm że ta pierwsza z przodu leci znacznie lepiej topy zdrowsze pełniejsze no ogólnie większe, więc dam tej trzeciej czyli lewej z tyłu jeszcze dwa dni jak nie nadrobi to panowie co wywalić ją by ta z przodu mogła sobie rozwinąć skrzydła bo zapowiada się dobrze.
Luxy na 50 cm od lampy 31500 na 30 cm coś koło 42000. 

@kolober @Rysiu @Macky @Młody @szczurek10

large.before_1.JPG.e72c265aa1c57a1db9c86
large.before_2.JPG.8c55c7f4efa501e92447f
large.before_3.JPG.f9a2174d71d21954994ac

large.after_1.JPG.b7ca8478b16675c79aad13
large.after_2.JPG.c63d2641576a65aad33708
large.after_3.JPG.21116c54a69bd49c5fc698

large.DSC_0162.JPG.6a334d6f10a9e945ead32