-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
A nie wycinać już coś? -
Przez Rysiu · Opublikowano
Pięknie się rozwijają. -
Przez KushSensei · Opublikowano
Tydzień 3! - 22 dni! Zaczynamy tydzień 4 więc pewnie pod jego koniec zobaczymy pierwsze włoski 😛 Temperature mimo pogody trzymam stablinie między 19.1 a 28 stopni. Dziś dostały pełną dawkę nawozu zgodnie z harmonogramem AN (dane dla 10 litrów), zalane aż do wypłynięcia donicami. 40 ml Micro Grow Bloom 20 ml B52 20 ml BioBizz CalMag 10 ml Bud Candy Jak widać maty i nagrzewnica dają radę. Włacza się impulsowo co jakiś czas wiec dużo prądu nie bierze. Siatka zaczyna powoli działać ustawiłem ją na 25 cm od ziemi. Straszna gęstwina mi się zrobiła czy już powinieniem wywalić powoli wiatraki od łodyg gdzie już preflowery mają rozwinięte liscie? Cięzko się to podlewa uszkodziłęm parę liści za ciasno za nisko. Zapachy takie daje, że czuć mocniej niż poprzednia relka podczas kwitnienia.. Lampa 30 cm od najwyższego szczytu. Było przy szczytach na środku rośliny: jedna roślina: ~440 µmol/m²/s druga: ~380 µmol/m²/s trzecia: ~510 µmol/m²/s Podkręciłem lampę aby dało: najsłabsza: 480 µmol/m²/s środkowa: 520 µmol/m²/s najwyższa: 680 µmol/m²/s #1 #2 #3 #all -
Przez kolober · Opublikowano
Bo teraz nabiorą Turbo przyrostu na strechu i około dwóch tygodni będą zapieprzać😉 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Tu raczej Indica 65% / Sativa 35% , a pierwszy raz widzę liść 9 na żywo. Może później pojawi się rekordowy 13 ? :Do ale to raczej w czystej Satvie. Wczoraj tylko poprawiałem, dzisiaj może z doniczek zrobię ser szwajcarski przy rancie i zacznę wiązać i puszczać do góry pomału. Liść 9 😄 jest ich kilka i rosną nowe jak szalone .
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.9 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts